februari

Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie. De redactie van het toonaangevende magazine rapporteert maandelijks over de meest actuele ontwikkelingen in de aardappelbranche. Daarbij vergaren echte vakjournalisten allerlei nieuwsfeiten uit binnen- en buitenland over dit belangrijke voedingsgewas. De onderwerpen waar zij zich op richten zijn veelzijdig en hebben betrekking op kweekwerk, pootgoedproductie, consumptie-, industrie- en zetmeelteelt, keuring en certificering, teelttechnieken, gewasverzorging en bemesting, ziekte- en plaagbestrijding, mechanisatie en bewaartechniek, onderzoek, wetenschap, onderwijs, marktanalyses, bedrijfsreportages en nog veel meer.

Aardappelwereld magazine brengt al sinds 1947 nieuwsfeiten uit de aardappelbranche in beeld. Onze vakjournalisten analyseren het nieuws achter het nieuws binnen de hele aardappelketen. Dat geven ze weer in een fraai opgemaakt en geprint magazine dat twaalf keer per jaar verschijnt. Verder is informatie over het magazine en de inhoud te raadplegen op de website.

Zilte aardappelteler wint Cruquius Penning

Zilte landbouwpionier en aardappelteler Marc van Rijsselberghe van de Salt Farm Foundation uit Den Hoorn heeft op 24 januari de Cruquius Penning 2018 ontvangen uit handen van burgemeester Onno Hoes van de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer...

Booming wereldwijde aardappelsector

Dit jaar vindt het World Potato Congress in Peru plaats, tien jaar nadat ik de aftrap van het ‘VN Jaar van de Aardappel’ in het oorsprongsgebied van de aardappel meemaakte.

Lees meer...

Flevostart Potatoes failliet verklaard

Op 15 december 2017 heeft de rechtbank in Rotterdam het bedrijf Flevostar Potatoes BV te Dronten failliet verklaard. Lees meer...

Aardappeltelers zoeken ondersteuning bij financieringsvraagstukken

Door verdergaande schaalvergroting en uitbreiding van activiteiten neemt de behoefte aan vreemd vermogen de laatste jaren sterk toe bij aardappeltelers.

Lees meer...

Bekijk onze agenda voor komende evenementen

Klik hier

Wilt u ook adverteren
op onze website?

Klik hier

 

Om door te gaan naar de webshop

Klik hier

Laatste tweets

Aardappelwereld RT @minlnv: Minister Schouten presenteerde vandaag vol trots op de #IGW2018 de recordcijfers van de Nederlandse land- en tuinbouwexport van…

Contact

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Adresgegevens

 

AARDAPPELWERELD MAGAZINE  
Van Stolkweg 31 Tel: +31 (0)70-3589331
Postbus 84102 Fax: +31 (0)70-3544290
2508 AC Den Haag  
Netherlands E-mail: redactie@aardappelwereld.nl

 

 

 

© 2015 Aardappelwereld Magazine | Ontworpen en gebouwd door CommPro Automatisering