dec2017

Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie. De redactie van het toonaangevende magazine rapporteert maandelijks over de meest actuele ontwikkelingen in de aardappelbranche. Daarbij vergaren echte vakjournalisten allerlei nieuwsfeiten uit binnen- en buitenland over dit belangrijke voedingsgewas. De onderwerpen waar zij zich op richten zijn veelzijdig en hebben betrekking op kweekwerk, pootgoedproductie, consumptie-, industrie- en zetmeelteelt, keuring en certificering, teelttechnieken, gewasverzorging en bemesting, ziekte- en plaagbestrijding, mechanisatie en bewaartechniek, onderzoek, wetenschap, onderwijs, marktanalyses, bedrijfsreportages en nog veel meer.

Aardappelwereld magazine brengt al sinds 1947 nieuwsfeiten uit de aardappelbranche in beeld. Onze vakjournalisten analyseren het nieuws achter het nieuws binnen de hele aardappelketen. Dat geven ze weer in een fraai opgemaakt en geprint magazine dat twaalf keer per jaar verschijnt. Verder is informatie over het magazine en de inhoud te raadplegen op de website.

Transparante prijsinformatie van groot belang voor PotatoNL

“Eindelijk gaat hij dan van start”, verzucht Watze van der Zee als gespreksleider van ex-aardappelbeurs Goes opgelucht op 14 november jongstleden in Nieuwdorp. Met enige vertraging, vanwege de invulling van de vele nieuwe categorieën, is toch nog ruim voor het middaguur de eerste keten-brede Nederlandse aardappelnotering een feit.

Lees meer...

World Potato Congress 2021 niet naar Emmeloord, maar naar Dublin

Ondanks het aanbod van een zeer hoogwaardig congresprogramma met als aansprekend thema Potatobility, het combineren van drie toonaangevende aardappelevenementen in één en de volledige ondersteuning van meer dan tweehonderd bedrijven uit de internationale aardappelketen, heeft de organisatie van het World Potato Congress (WPC) onlangs toch besloten het evenement niet aan Emmeloord, maar aan Dublin te gunnen.

Lees meer...

Machines uiterst belangrijk

De tijd van het jaar dat de bladeren van de bomen vallen is weer aangebroken. Terwijl ik ouderwets ploeterend de hark ter hand neem, hoor ik rondom de bladblazers opstarten. De buren hebben allen weer hun zitmaaier voor de ongeveer 200 vierkante meter gazon in de winteropslag geparkeerd, de zaterdag wordt in deze periode van het jaar volop benut om te blazen.

Lees meer...

Agritechnica: ruim baan voor slimme techniek

Ruim 450.000 bezoekers kwamen in november naar Hannover voor de tweejaarlijkse mechanisatiebeurs Agritechnica. Wat zagen ze daar?

Lees meer...

Bekijk onze agenda voor komende evenementen

Klik hier

 

    PE18 Banner 120x90 v1     bio beurs    grune woche2     wpcperu  

FRUITLOGISTICA     Logo aardappeldemodag DEF met R 1     weuthen3     interpom2018

        
potato europe

Wilt u ook adverteren
op onze website?

Klik hier

 

Om door te gaan naar de webshop

Klik hier

Laatste tweets

Aardappelwereld World Potato congress president David Thompson is in Nederland om het bidbook WPC 2021 te beoordelen. https://t.co/FG9STcvmZU

Contact

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Adresgegevens

 

AARDAPPELWERELD MAGAZINE  
Van Stolkweg 31 Tel: +31 (0)70-3589331
Postbus 84102 Fax: +31 (0)70-3544290
2508 AC Den Haag  
Netherlands E-mail: redactie@aardappelwereld.nl

 

 

 

© 2015 Aardappelwereld Magazine | Ontworpen en gebouwd door CommPro Automatisering