• slider03
  • slider01
  • slider02

AW10 omslag internet

 

 

Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie. De redactie van het toonaangevende magazine rapporteert maandelijks over de meest actuele ontwikkelingen in de aardappelbranche. Daarbij vergaren echte vakjournalisten allerlei nieuwsfeiten uit binnen- en buitenland over dit belangrijke voedingsgewas. De onderwerpen waar zij zich op richten zijn veelzijdig en hebben betrekking op kweekwerk, pootgoedproductie, consumptie-, industrie- en zetmeelteelt, keuring en certificering, teelttechnieken, gewasverzorging en bemesting, ziekte- en plaagbestrijding, mechanisatie en bewaartechniek, onderzoek, wetenschap, onderwijs, marktanalyses, bedrijfsreportages en nog veel meer.

Aardappelwereld magazine brengt al sinds 1947 nieuwsfeiten uit de aardappelbranche in beeld. Onze vakjournalisten analyseren het nieuws achter het nieuws binnen de hele aardappelketen. Dat geven ze weer in een fraai opgemaakt en geprint magazine dat twaalf keer per jaar verschijnt. Verder is informatie over het magazine en de inhoud te raadplegen op de website.

 

Farm Frites opent ‘levende natuurdijk’ voor bijen

Farm Frites opende onlangs een ‘levende natuurdijk’, aangelegd tussen de fabriek in Oudenhoorn en de omgeving.

Lees meer...

“Veredelen gaat hier op z’n Duits, rücksichtslos”

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Henk Feddes de start maakte als directeur van het aardappelkweeken pootgoedhandelsbedrijf Interseed Holland in Dronten.

Lees meer...

Belang robuuste rassen in de biologische teelt groeit

Zowel in Nederland als België onderschrijven spelers in de aardappelketen het belang van robuuste rassen in de biologische markt.

Lees meer...

World Europatat Congress en Potato Congress uitgesteld tot 2022

Organisaties World Potato Congress Inc., Europatat en de Irish Potato Federation

Lees meer...

Bekijk onze agenda voor komende evenementen

Klik hier

Wilt u ook adverteren
op onze website?

Klik hier

 

Om door te gaan naar de webshop

Klik hier

Laatste tweets

Aardappelwereld Lees de column van NAO-directeur @dickhylkema en nog veel meer in het oktobernummer van Aardappelwereld magazine! N… https://t.co/nkGdl8ub8S
4hreplyretweetfavorite

Adresgegevens

 

AARDAPPELWERELD MAGAZINE  
Van Stolkweg 31 Tel: +31 (0)70-3589331
Postbus 84102 Fax: +31 (0)70-3544290
2508 AC Den Haag  
Netherlands E-mail: redactie@aardappelwereld.nl

Banner logo aw

 

 

© 2015 - 2020 Aardappelwereld Magazine | Gemaakt met door COMMPRO