Al abonnee? Activeer hier uw premium account

AB Texel Group neemt Van Wieren International over

november 2020


Per 1 november heeft AB Texel Group transportbedrijf Van Wieren International overgenomen. Deze overname past in de bedrijfsstrategie om in de dienstverlening mee te groeien met de klanten en verstevigt de activiteiten in het koel- en het pootgoedtransport.

Van Wieren International is gespecialiseerd in groepagetransport van en naar Italië. De onderneming vervoert vooral diepgevroren en verse producten naar het land met behulp van koeltrailers. Ook vervoert het bedrijf in schuifzeiltrailers aardappelen naar de Nederlandse havens, om wereldwijd te worden verscheept. AB Texel Group is eveneens gespecialiseerd in het transport van aardappelen en gekoelde foodproducten. Daarnaast vervoert het bedrijf veevoer, meel en (vloeibare) zuivel.

Alle vertrouwen

“Ik heb deze stap gezet om in een zeer concurrerende markt onze klanten ook op de lange termijn te kunnen blijven bedienen en continuïteit te waarborgen voor onze medewerkers. Ook binnen AB Texel Group blijven de medewerkers en ik ons inzetten voor onze klanten. De twee bedrijven hebben voor een deel dezelfde klanten, hebben beiden kwaliteit hoog in het vaandel en zorgen goed voor hun medewerkers”, aldus Peter van Wieren, directeur en eigenaar van Van Wieren International. AB Texel Group-directeur Dennis Wetenkamp heeft alle vertrouwen in een goede samenwerking: “Wij zetten in op verdere ontwikkeling van het pootgoedtransport en de groeimarkt van het koeltransport. Deze overname sluit daar naadloos op aan. Daarnaast zien we bij Van Wieren International dezelfde nuchtere mentaliteit en drive als bij AB Texel Group.” ●

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO