Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Noémi van Bogaert nieuwe Algemeen secretaris Vegebe

november 2021


Per 13 september 2021 is Noémi van Bogaert de nieuwe algemeen secretaris en wetenschappelijk adviseur van Vegebe, de federatie van de Belgische groenteverwerking en de handel in industriegroenten.

Van Bogaert vervangt Nele Cattoor, die in juni na een periode van vijftien jaar afscheid nam van de sector om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Aanspreekpunt Belgapom

Als nieuw aanspreekpunt zal Van Bogaert bijdragen aan de dienstverlening voor de leden van Vegebe, de federatie van de aardappelhandel en -verwerking Belgapom en de beroepsfederatie van de groothandel in verse groenten en fruit Fresh Trade Belgium. Ook de opvolging van lopende dossiers met betrekking tot onderwerpen als milieu, duurzaamheid, voedsel­veiligheid, wetgeving en de verdere uitbouw van Vegebe-activiteiten valt onder haar takenpakket.

Wetenschappelijk attaché

Recentelijk werkte Van Bogaert als wetenschappelijk attaché bij het Vlaamse Instituut voor Landbouw, Visserij en Voedings­onder­zoek (ILVO), waar ze diverse Europese onderzoeksprojecten coördineerde. In 2016 verdedigde zij haar doctoraat omtrent de epidemiologie van plantpathogenen (pospiviroïden) in de sier- en groententeelt aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent en in samenwerking met ILVO. ●

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO