Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Online evenement vervangt Biobeurs 2021

december 2020


Een nieuw evenement genaamd BioKennisWeek zal de Biobeurs 2021 vervangen. Dit online evenement zal plaatsvinden van 18 tot en met 22 januari 2021, de fysieke Biobeurs schuift door naar 2022.

Met de BioKennisWeek wil organisator Bionext in 2021 een online platform bieden, waarbij kennisoverdracht en online ontmoeting vooropstaan.

Verbreden, verdiepen en verbinden

“We willen de biologische sector bij elkaar brengen en kennis delen. Hiervoor wordt er met veel zorg gewerkt aan een zeer interessant kennisprogramma. Daarnaast is het belangrijk om nieuwe partijen te interesseren voor en te informeren over biologisch”, vertelt Bionext-directeur Michaël Wilde. Een online platform lijkt de organisatie uitermate geschikt voor het behalen van deze doelen en daarmee ook het verbreden, verdiepen en verbinden van de biologische sector. “We gaan ervan uit dat het bereik met deze week groter zal zijn dan ooit”, voegt Wilde toe. Bionext organiseert deze BioKennisWeek met partners uit de hele keten en vele aanverwante partijen, met wie ze op zoek gaan naar de oplossingen voor de uitdagingen op het gebied van groei in biologisch, klimaat, gezondheid en verdere verduur­zaming. ●

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO