Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Kaartverkoop voor PotatoEurope 2022 gestart

24 juni 2022

PotatoEurope 2022 organisator DLG meldt dat de ticketshop voor het is evenement geopend.

Tot 1 juli kunnen vroege beslissers ook gebruik maken van de early bird korting in de online ticketshop, laat de organisatie weten. De op aardappelen gerichte vakbeurs wordt dit jaar op 7 en 8 september gehouden in Duitsland.

Centrale ontmoetingsplaats voor de aardappelsector

De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. “Momenteel hebben al meer dan 170 fabrikanten en bedrijven actief in de aardappelsector een stand geboekt op het beursterrein van PotatoEurope. Zo wordt PotatoEurope 2022 opnieuw de centrale ontmoetingsplaats voor de aardappelsector. Bedrijven willen bekende en nieuwe klanten graag weer persoonlijk ontmoeten. Met demovelden, uitgebreide machinedemonstraties en een aantrekkelijk technisch programma zal PotatoEurope 2022 in Rittergut Bockerode aardappelprofessionals uit heel Europa aantrekken”, vertelt Wilfried Wolf, projectmanager van PotatoEurope Duitsland.

Volledig productportfolio voor moderne aardappelteelt

“Tijdens de machinedemonstraties worden moderne technieken in de praktijk getoond. Bezoekers kunnen in detail ervaren welke nieuwe of verbeterde systeemoplossingen fabrikanten beschikbaar hebben. Ook dit jaar worden, net als in 2018, machines voor mechanische onkruidbestrijding gepresenteerd, een technologie die steeds meer een boeiend alternatief wordt voor conventionele teelten”, vervolgt Wolf. Op het gebied van landbouwtechniek zal het volledige productportfolio voor de moderne aardappelteelt vertegenwoordigd zijn, vult de organisatie aan.

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO