Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Kick-off event geeft voorbereidingen PotatoEurope 2022 een boost

28 april 2022

In aanwezigheid van vertegenwoordigers van verschillende eventpartners is onlangs een succesvolle kick-off meeting georganiseerd voor PotatoEurope 2022.

Op dinsdag 26 april nodigde de organisatie van PotatoEurope 2022 Duitsland deze vertegenwoordigers, lokale media en mediapartner Aardappelwereld magazine uit om naar de evenementenlocatie, Rittergut Bockerode bij Hannover, te komen voor een kick-off meeting. Hiermee werd een boost gegeven aan de voorbereidingen van het evenement.

Aantrekkelijk voor aardappelprofessionals

“Vakbeurs PotatoEurope, met demovelden gefocust op aardappelrassen, een uitgebreid machinedemonstratieprogramma en verschillende zogenaamde specials met uiteenlopende thema’s, zal op 7 en 8 september 2022 opnieuw aardappelprofessionals uit heel Europa aantrekken”, verheugde Wilfried Wolf, Project Manager van PotatoEurope Duitsland, zich tijdens zijn welkomstwoord op het evenement.

Voor de vijfde editie op Rittergut Bockerode

“Sinds de eerste editie in Duitsland in 2006, is het nu de vijfde keer dat PotatoEurope Germany op Rittergut Bockerode wordt gehouden. We kijken ernaar uit om ook dit jaar weer de locatie te zijn waar de toonaangevende ontmoetingsplaats van de aardappelindustrie plaatsvindt”, laat Friedrich Henkels weten, eigenaar en bedrijfsleider van Rittergut Bockerode. Hij nodigt vervolgens zijn gasten uit om een ​​kijkje te nemen op de evenementenlocatie, waar de aardappelen voor de machinedemonstraties onlangs onder goede omstandigheden gepoot zijn.

De aardappelen voor de machinedemonstraties van PotatoEurope 2022 zijn onlangs onder goede omstandigheden gepoot op de velden van Rittergut Bockerode.

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO