Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Nancy Rietbroek nieuwe operationeel directeur NAK

2 februari 2023

Het bestuur van de NAK heeft Nancy Rietbroek (49) benoemd tot operationeel directeur. Vanaf 1 maart 2023 beginnen haar werkzaamheden bij de NAK. De functie van operationeel directeur binnen de NAK is een nieuwe functie die ontstaat door het (her)introduceren van een tweehoofdige directie van de keuringsdienst.

De operationeel directeur is verantwoordelijk voor de aansturing van het primair proces van de NAK. Vanuit die verantwoordelijkheid geeft de operationeel directeur onder meer leiding aan het laboratorium, de buitendienst en de klantenservice.​​

Ruime ervaring

Rietbroek bekleedde diverse MT-functies bij de NVWA en de faculteit Diergeneeskunde, waar zij ook haar loopbaan is gestart als universitair docent landbouwhuisdieren. Op dit moment werkt zij als manager bij stichting COKZ in Leusden en is zij verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties, audits en keuringen binnen de zuivel- en eisector. Met Riebroek als operationeel directeur wordt de NAK volgens Han Polman, voorzitter van het bestuur van de NAK, versterkt met iemand met ruime ervaring op zowel beleid als uitvoering op het gebied van keuring, toezicht en import en export binnen de agrofoodsector.

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO