Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Ontdek de Wereld van Aardappelen op het World Potato Congress 2024 in Adelaide!

12 juni 2024

De countdown is begonnen: nog minder dan twee weken voordat het World Potato Congress (WPC) 2024 van start gaat in het prachtige Adelaide! Maak je klaar voor een onvergetelijke reis vol inzichten, innovaties en inspirerende ontmoetingen. De organisatie heeft alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat jouw ervaring gevuld is met bijzondere momenten.

“Van een actievol congres tot een live AFL-wedstrijd en zorgvuldig geplande tours, we hebben een lijst samengesteld met vijf hoogtepunten van wat WPC 2024 te bieden heeft – voor het geval je nog een extra zetje nodig hebt om naar het mooie Adelaide te komen”, benadrukken de WPC-organisatoren.

Duik in de Fascinerende Wereld van Aardappelen

Het WPC 2024 biedt een gevarieerd programma met zowel lokale als internationale sprekers die een scala aan onderwerpen zullen bespreken, allemaal in lijn met het thema ‘Oude wereld ontmoet nieuwe wereld‘. Experts zullen hun visie delen, van productie en opslag tot de gezondheids- en voedingsaspecten van aardappelen. Dit is jouw kans om je kennis te vergroten en nieuwe inzichten op te doen! Bezoek de website voor meer informatie over de sprekers.

world potato congress 5 reasons to go
Het WPC 2024 biedt een gevarieerd programma met zowel lokale als internationale sprekers die een scala aan onderwerpen zullen bespreken

Bruisende Beursvloer

Met meer dan 35 bevestigde exposanten zal de beursvloer het kloppend hart van WPC24 zijn! Producten, technologieën, data en leuke displays wachten op je. Het is de ideale plek voor netwerken, leren en een koffiepauze. Zorg dat je de tijd neemt om elke stand te bezoeken en de fantastische line-up te ontdekken.

Op Maat Gemaakte Tours

Breid je horizon uit voorbij de congreszalen met onze technische bezoeken ter plaatse en Post-Congres Tours. Verken de iconische plekken van Zuid-Australië en combineer sightseeing met leren – de perfecte mix van zaken en plezier. Veel van deze tours zijn bijna vol, dus klik hier voor meer informatie. Mis deze kans niet om een unieke ervaring toe te voegen aan je registratie.

Beleef de Sensatie van een Live AFL-wedstrijd in het Adelaide Oval!

Geen reis naar Australië is compleet zonder een live AFL-wedstrijd te zien, en we hebben tickets voor de wedstrijd Port Adelaide tegen Brisbane Lions op zaterdag 22 juni in het iconische Adelaide Oval. “We zijn verheugd om samen te werken met de Little Heroes Foundation. Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar het inzamelen van broodnodige fondsen voor Kinderdementie. Dit wordt een fantastisch evenement, dus als je op zaterdag 22 juni in Adelaide bent, haal dan nu je tickets! Iedereen is welkom, dus breng je vrienden, familie en reisgenoten mee”, deelt WPC. Voor meer informatie ga naar: Little Heroes Foundation – Childhood Dementia.

World Potato Congress Gala diner

Het congres wordt afgesloten met een Gala Diner in het gerenommeerde Adelaide Oval, een avond vol culinaire genoegens uit Zuid-Australië, inclusief de heerlijke aardappel. Het is een kans om nieuwe vrienden te ontmoeten en bij te dragen aan de Little Heroes Foundation via een live veiling. Een authentieke viering wacht op je.

Wil jij deel uitmaken van dit geweldige congres? Registreer je dan nu via Registraties World Potato Congress 2024.

Maak je klaar voor een unieke ervaring op het World Potato Congress 2024 in Adelaide – waar de oude wereld de nieuwe wereld ontmoet en de aardappel centraal staat!

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO