Al abonnee? Activeer hier uw premium account

World Potato Congress presenteert ins en outs congres 2024 in speciaal webinar

13 februari 2024

Dit jaar gaat de 12e editie van het World Potato Congress (WPC) down under. Om alle ins en outs te leren, presenteert de WPC een live webinar vanuit Australië op 13 februari 2024 om 22:00 uur Nederlandse tijd. Dr. Nigel Crump is de lokale organisator en presenteert: “Adelaide, Australië: gastheer van het 12e World Potato Congress”.

De wereldwijde aardappelgemeenschap kijkt volgens de organisatie van het WPC reikhalzend uit naar het komende 12e World Potato Congress, dat van 23 juni tot 26 juni 2024 zal plaatsvinden in de bruisende stad Adelaide, Australië. Dit belangrijke evenement belooft leiders uit de aardappelketen, experts en andere enthousiastelingen van over de hele wereld samen te brengen voor een unieke en verrijkende ervaring. Adelaide vormt het toneel voor een congres dat verder gaat dan kennisoverdracht. Met zijn reputatie als de thuisbasis van Australië voor heerlijk eten, kunst en nieuwe ideeën, biedt Adelaide een ideale achtergrond voor het bevorderen van innovatie en samenwerking. Deelnemers krijgen niet alleen de kans om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereldwijde aardappelindustrie te ontdekken, maar ook om zich onder te dompelen in de culturele rijkdom van Adelaide. De nabijheid van de stad tot aardappelproducenten op de verse markt, aardappelverwerkers, zaadproducenten en gerenommeerde wijnproducerende gebieden zoals de Barossa Valley zorgt voor een uitgebreide en boeiende ervaring voor deelnemers.

Webinar Presentator World Potato Congress

Nigel Crump, General Manager van de Australian Seed Potato Industry Certification Authority (AuSPICA), presenteert alle ins en outs van WPC2024

Dr. Nigel Crump is de General Manager van de Australian Seed Potato Industry Certification Authority (AuSPICA), een non-profitorganisatie in Victoria, Zuid-Australië en New South Wales. In deze rol houdt hij toezicht op de ontwikkeling en implementatie van wetenschap en technologie voor de praktische vooruitgang van het pootgoedsector en het vergemakkelijken van de handel. Dr. Crump is ook actief betrokken bij de gespecialiseerde afdeling Pootaardappelen van de Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Naties, als co-vicevoorzitter. Dr. Crump is momenteel waarnemend voorzitter van Potatoes Australia Ltd en secretaris van de raad van bestuur van het World Potato Congress Inc. Dr. Crump heeft een Ph.D. in landbouwwetenschappen en een diverse achtergrond in verschillende sectoren, waaronder wetenschap, industrie en overheid. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen, service, operaties, planning en beleidsvorming. Hij heeft een sterke achtergrond in het formuleren en uitvoeren van beleid ter ondersteuning van de handel met behulp van goede, wetenschappelijk onderbouwde grondslagen, met name met betrekking tot aardappelziekten en -plagen.

Hoe kunt u zich aanmelden voor het webinar?


Klik hier om u vooraf aan te melden voor dit webinar.


Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO