15 maart 2023 | Artikelen
Lauwwarme aardappelsalade
Dat tafelaardappelen ‘gewone’ aardappelen zijn, hangt er maar helemaal van af wat je er mee doet. Want ook gewoon een aardappel kun je zo ongewoon lekker op tafel zetten als je zelf wilt!
15 februari 2023 | Artikelen
Krokante aardappel lifehack
Een lifehack is een handigheidje die het leven makkelijker maakt, vaak door iets op een andere manier toe te passen. De korte bereidingstijd, weinig handelingen en de zeer unieke manier van verwerken, maken dit gerecht tot een heerlijke hack!
18 januari 2023 | Artikelen
Gestoomde groenten met currydip
Pure bereiding, mega gezond, Hollandse bodem met oosters tintje, enorm lekker en supersimpel. Het ultieme vegan-gerecht van nu!
14 december 2022 | Artikelen
Fluweelzachte aardappel-pastinaakpuree met gerookte amandelcrush
Met kerst wordt vaak, zeker bij wild, een mooie aardappelpuree geserveerd. Maak ‘m extra luchtig en zoet door ‘m te mengen met pastinaak. Eenmaal afgemaakt met gerookte amandelcrush is het een waar feestje,…. ook op je bord.
14 december 2022 | Artikelen
Nederlands stamppotseizoen 2022 officieel gestart
Nu het buiten kouder en guurder wordt, staat stamppot weer vaker op het menu bij de Nederlandse consument. Om het stamppotseizoen officieel af te trappen, kregen een aantal aardappelbedrijven die samen werken in het promotieproject ‘Power to the Pieper’, de duurste stamppot ter wereld voorgeschoteld.
9 november 2022 | Artikelen
Stoemp met geroosterde pompoen en rucola
Een stoemp is een Belgisch gerecht van aardappelpuree met groentjes naar keuze. Met sla of andere bladgroente erdoor wordt het fris en luchtig. De zoet geroosterde pompoen geeft het een winters tintje. Prima gerecht voor het grillige overgangsweer van de herfst.
©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO