Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Aardappelgerechten

12 juli 2023 | Artikelen

Sopa de cebola portuguesa

In Portugal vind je van alle groenten de aardappel nog het meest in gerechten. Gefrituurd (als chips of als kleine frietjes) bij sandwiches of gegrilde kip, maar ook gekookt in stoofschotels en soepen. Deze uiensoep is stevig en toch fris en verkwikkend. De madera met de pittige kaas maakt het helemaal af!

14 juni 2023 | Artikelen

Zelf ingelegde zalm met zoete ui en aardappel

Het zelf inleggen van zalm is zo eenvoudig en zo smaakvol. Hierdoor kun je de rest van de ingrediënten lekker puur en simpel houden. In een mum van tijd proef je de zomer op je bord.

10 mei 2023 | Artikelen

Superfrisse gezonde voorjaarsschotel

Het is weer lente in de keuken met voorjaars-bladgroenten. De knapperige snijbiet met de stevige aardappel maakt dit gerecht puur, fris en vol van smaak. Heerlijk met wat extra vierge olijfolie erover gedruppeld en bestrooid met geroosterde pijnboompitjes.

12 april 2023 | Artikelen

Gestoofde venkel met gegrilde aardappelstukken

Is aardappel nou een groente of niet? Wij Nederlanders zien het als de bron van koolhydraten door de manier waarop we ‘m serveren. Boordevol vitamine C, dat wel. Nou,..….dan serveren we ‘m toch gewoon anders?

15 maart 2023 | Artikelen

Lauwwarme aardappelsalade

Dat tafelaardappelen ‘gewone’ aardappelen zijn, hangt er maar helemaal van af wat je er mee doet. Want ook gewoon een aardappel kun je zo ongewoon lekker op tafel zetten als je zelf wilt!

15 februari 2023 | Artikelen

Krokante aardappel lifehack

Een lifehack is een handigheidje die het leven makkelijker maakt, vaak door iets op een andere manier toe te passen. De korte bereidingstijd, weinig handelingen en de zeer unieke manier van verwerken, maken dit gerecht tot een heerlijke hack!

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO