Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Aardappelpromotie

15 februari 2023 | Artikelen

Bij ons is PR mensenwerk

Naast mijn favoriete vakblad Aardappelwereld magazine, lees ik Nieuwe Oogst, editie LTO Noord. Altijd interessant om het wel en wee van de teelt door te nemen.

14 december 2022 | Artikelen

Nederlands stamppotseizoen 2022 officieel gestart

Nu het buiten kouder en guurder wordt, staat stamppot weer vaker op het menu bij de Nederlandse consument. Om het stamppotseizoen officieel af te trappen, kregen een aantal aardappelbedrijven die samen werken in het promotieproject ‘Power to the Pieper’, de duurste stamppot ter wereld voorgeschoteld.

9 november 2022 | Artikelen

Pieper Paradijs op Utrecht Centraal goed bezocht

Van 12 tot en met 23 oktober stond de aardappel in de schijnwerpers op het treinstation Utrecht Centraal. In een pop-up store bood supermarktketen ALDI de reizigers een heuse aardappelexperience, met heerlijke aardappelgerechtjes en een inspirerende route waarbij bezoekers zich konden laten fotograferen op een friettroon. Natuurlijk gingen we als redactie even poolshoogte nemen.

12 oktober 2022 | Artikelen

Politici ontdekken veelzijdigheid akkerbouw

Diverse ministers, Kamer­leden en andere beleids­makers maakten dinsdag 27 september kennis met de veel­zijdigheid van de Nederlandse akkerbouw. Met de ludieke actie met een marktkraam tegenover de Tweede Kamer lanceert BO Akkerbouw een nieuwe campagne. Van aardappelen tot koolzaadolie en van vegan macarons met aardappelzetmeel tot biobased bouwmaterialen: De Akkerbouw Maakt Het.

27 september 2022 | Nieuws

‘De Akkerbouw Maakt Het’

Wist u dat… het eten van aardappelen milieuvriendelijker is dan rijst of pasta? Deze en andere interessante feiten komen voorbij in de nieuwe campagne ‘De Akkerbouw Maakt Het’, een initiatief van BO-Akkerbouw. Dinsdag 27 september vond de officiële aftrap plaats in Den Haag. Tweede Kamerlid Derk Boswijk van het CDA liet zich als een van…

14 september 2022 | Artikelen

Aardappelrooidag in het teken van leren

Op zaterdag 3 september vond de tweede editie van de Nationale Aardappelrooidag plaats. Op vijf locaties, verdeeld over heel het land, konden bezoekers zelf hun piepers rooien en leren hoe een aardappel groeit. Daags voor dit grote evenement werden kinderen van de basisschool Schalmei uit Bant alvast onderwezen door tv-kok Ramon Brugman. “Het stoffige imago…

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO