Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Agrico

21 december 2022 | Nieuws

Agrico realiseert recordomzet en betere uitbetalingsprijzen

“De marktsituatie en de moeilijkheden om de aardappelen op tijd te verladen, maakten 2021/2022 tot een uitdagend seizoen. We zijn dan ook zeer tevreden dat we tóch een flinke verbetering van het resultaat hebben kunnen realiseren”, sprak algemeen directeur Jan van Hoogen begin december tijdens de jaarlijkse centrale ledenvergadering van Agrico.

14 december 2022 | Artikelen

Agrico lanceert negen nieuwe rassen

Tijdens de onlangs gehouden Potato Variety Days deelde Agrico-directeur Jan van Hoogen zijn visie op een veranderende wereld en stond hij uitgebreid stil bij de toelating van maar liefst negen nieuwe rassen op de Europese rassenlijst.

9 november 2022 | Artikelen

Agrico Research breidt areaal proefvelden uit

Agrico Research maakt bekend extra grond aan te kopen voor de uitbreiding van haar activiteiten. Dankzij het verkrijgen van 31 hectare extra grond, heeft het eigen kweek- en researchbedrijf van Agrico in Bant meer proefveld­ruimte tot zijn beschikking voor onderzoeksdoeleinden en het ontwikkelen van nieuwe aardappelrassen.

19 oktober 2022 | Nieuws

Agrico zet Palace en Levante in de schijnwerpers in aanloop naar Potato Variety Days 2022

Voor de aankomende editie van de jaarlijkse Potato Variety Days (Rassendagen), zet Agrico aardappelrassen Palace en Levante in de schijnwerpers.

12 oktober 2022 | Artikelen

Interview Mark Zuidhof, COO Agrico: “Uiteindelijk draait alles om kwaliteit en relaties”

Na negentien jaar dienstverband bij frites­fabrikant McCain, waarvan de laatste drie jaar als agrarisch directeur Europa, stapte Mark Zuidhof (45) in 2020 over naar Agrico. Onlangs is hij in Emmeloord gepresenteerd als Chief Operational Officer (COO) en aanstaande CEO. In dit eerste vraaggesprek in zijn nieuwe functie geeft hij duiding aan de toekomstvisie van de…

13 september 2022 | Nieuws

Agrico: Mark Zuidhof klaargestoomd tot opvolger Jan van Hoogen

Agrico heeft bekend gemaakt dat manager operations Mark Zuidhof op 16 september aanstaande een benoeming krijgt tot COO bij de aardappelcoöperatie uit Emmeloord. Daar zal hij vanaf dat moment samen met de huidige directeur Jan van Hoogen de statutaire directie van de onderneming gaan vormen. Dit om uiteindelijk te worden klaargestoomd tot opvolger van de…

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO