Al abonnee? Activeer hier uw premium account

AVR

10 november 2021 | Artikelen

Techniek AVR 7200 verstekrooier maximaal ingericht op loofverwijdering

Onlangs maakte aardappelrooierfabrikant AVR uit het Belgische Roeselare de aanstaande serieproductie van de nieuwe 2-rijige verstekrooier model 7200 bekend. Bijzonder aan deze rooier is dat de techniek hierin gericht is op maximale loofverwijdering. Op de aanstaande beurs Interpom zal de oogstmachine voor het eerst te zien zijn voor het grote publiek. Aardappelwereld magazine nam ‘m…

8 september 2021 | Artikelen

Nieuwe Spirit 7200 speelt in op loofproblematiek

Machinefabrikant AVR uit het Belgische Roeselare heeft de reeks getrokken rooiers aangevuld met de getrokken Spirit 7200, een tweerijige verstekaardappelrooier. Nieuw aan dit oogstwerktuig is een doorontwikkeling van de loofverwijdering waarmee AVR inspeelt op de hedendaagse problematiek rondom loofdoding.

11 augustus 2021 | Artikelen

AVR lanceert nieuwe MultiForce-frontfrees

Om de pootbedbereiding te verbeteren, lanceert AVR dit jaar een nieuwe frontfrees. De nieuwe MultiForce-machine kan met minder trekkracht de grond beter verkruimelen en door degrotere rotordiameter dieper werken met minder vermogensvraag.

16 september 2020 | Artikelen

AVR Connect nu koppelbaar aan Dacom Cloudfarm

Fabrikant AVR uit het Belgische Roeselare heeft sinds vorig jaar voor poot- en rooimachines technologie voor dataverzameling beschikbaar via het digitale AVR Connect platform. Een recente doorontwikkeling hiervan is de samenwerking met het Nederlandse bedrijf Dacom Farm Intelligence uit Emmen. Dat heeft geresulteerd in de mogelijkheid om ook perceelsdata aan de machinedata te koppelen.

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO