Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Fruit Logistica

18 januari 2023 | Artikelen

Fruit Logistica opnieuw ontmoe­tingsplaats voor de sector

Na een drukbezochte editie met zo’n veertigduizend bezoekers en tweeduizend exposanten in april 2022, vindt de internationale vakbeurs Fruit Logistica dit jaar weer zoals vanouds plaats in de tweede maand van het jaar.

30 maart 2022 | Nieuws

Sormac met geüpdatete aardappeldeelmachine naar Fruit Logistica

De aardappeldeelmachine van Sormac heeft diverse updates gehad en wordt gepresenteerd op Fruit Logistica.

16 maart 2022 | Artikelen

Fruit Logistica 2022: Mondiale verswereld klaar voor evenement

De internationale vakbeurs Fruit Logistica vindt dit jaar plaats van 5 tot 7 april in de Messe te Berlijn. De organisatie verwacht dat zo’n tweeduizend exposanten uit tachtig landen hun producten, diensten en technische oplossingen zullen presen­teren.

11 maart 2020 | Artikelen

Voorzitter Duitse handelsvereniging schetst uitdagende situatie aardappelsector tijdens KartoffelAbend

Op 4 februari organiseerde de Duitse vereniging voor aardappelhandel Deutscher Kartoffelhandelsverband e.V. (DKHV) voor de zestiende keer de internationale Aardappelavond (KartoffelAbend). Aan de vooravond van Fruit Logistica, de vakbeurs voor de internationale aardappel-, groenten- en fruithandel, luisterden in Berlijn bijna vijfhonderd deelnemers uit meer dan vijftien landen naar de openingsrede van DKHV-voorzitter Thomas Herkenrath. Tijdens…

11 maart 2020 | Artikelen

Fruit Logistica in teken van duurzaamheid

Productmarketing, nieuwe rassen, duurzame verpakkingen en innova­tieve technieken stonden dit jaar centraal op de internationale vakbeurs Fruit Logistica te Berlijn. Ondanks de waarschuwingen rondom de uitbraak van het Coronavirus bezochten ruim 72.000 AGF-professionals het evenement. Naast ontwikkelingen op het gebied van nieuwe produc­ten, was er veel nieuws over duurzaamheid in de aardappel­keten.

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO