Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Grimme

17 augustus 2022 | Artikelen

Grimme presenteert nieuwe aardappeltechnieken op eigen Hof

Vier nieuwe/geüpgradede rooiers en een compleet aangepakte pootmachine zijn het resultaat van een paar jaar doorontwikkeling bij fabrikant Grimme. Tot nu toe vrij onopgemerkt vanwege beperkte demonstratiemogelijkheden als gevolg van de coronapandemie. Onlangs is deze achterstand echter in een klap weggewerkt met de uitgebreide showdagen op het eigen landbouwbedrijf Grimme Hof te Cappeln.

13 juli 2022 | Artikelen

Digitaal is de toekomst bij Grimme

Op 31 augustus van dit jaar vindt de Aardappeldemodag in Westmaas plaats. Om het thema van deze vakbeurs ‘Kennis maken, kennis delen’ uit te werken, zullen een aantal bedrijven hun visie op dit onderwerp geven. Deze maand is dat Arent Lanenga, Team Leader Sales Netherlands bij Grimme.

10 maart 2021 | Artikelen

Franz Grimme 75 jaar

Franz Grimme, eigenaar van het gelijknamige Duitse bedrijf, is op 3 maart jongstleden (evenals Aardappel­wereld magazine dit jaar) toegetreden tot de club van 75-jarigen. In 1970 trad hij, na het succesvol afronden van zijn studie werktuigbouwkunde en bedrijfskunde in Keulen en Pforzheim, op 24-jarige leeftijd toe tot Grimme.

16 september 2020 | Artikelen

Met Harvest Event demonstraties lekker dichtbij

Eind augustus organiseerden Grimme Nederland en Tolsma-Grisnich op twee locaties, Biddinghuizen en Reusel, gezamenlijk een Harvest Event. Een eerste live-evenement op kleine schaal in de boerenpraktijk is wat beide bedrijven hier uitprobeerden en in de toekomst hopen te kunnen herhalen. “Het gaat vooral om direct contact met klanten in een vertrouwde omgeving. Een demonstratie lekker…

9 oktober 2019 | Artikelen

Grimme demonstreert machinegamma op eigen Hutspotdag

Op 11 september jongstleden organiseerde Grimme Nederland bij PPO Lelystad de Grimme Hutspotdag. Een dag of beter gezegd een dagdeel, van 12.00 tot 20.00 uur, vol met live rooi- en inschuurdemonstraties van het eigen gamma landbouwmachines voor aardappel-, ui- en peenteelt. En natuurlijk volop Hollandse hutspot voor elke hongerige bezoeker. Dit alles naar een idee…

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO