Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Ierland

14 juni 2023 | Artikelen

IPM Potato Group schenkt 10.000 Oekraïense huishoudens poters voor eigen moestuin

Aan het begin van het pootseizoen hebben om en nabij 10.000 Oekraïense huishoudens gratis zakken Nederlands pootgoed van het handelshuis IPM Potato Group LTD ontvangen. De schenking is een initiatief van IPM Holland BV in nauwe samenwerking met de Food and Agricultural Organisation (FAO) en het Ierse Ministerie van Landbouw, laat operations manager Erik Appeldooren weten.

13 juli 2022 | Artikelen

WPC benadrukt rol van aardappel in wereld wijde voedselzekerheid

Van 30 mei tot en met 2 juni vond in Dublin het elfde World Potato Congress (WPC) plaats. Ruim negenhonderd aanwezige aardappelprofessionals werden tijdens het evenement gewezen op de belangrijke rol van de aardappel in het duurzaam voeden van de groeiende wereldbevolking in turbulente tijden.

24 maart 2022 | Nieuws

Internationale aardappelwereld kijkt uit naar World Potato Congress in Ierland

Na twee edities in verre landen, China en Peru, zal het elfde World Potato Congress (WPC) dit jaar in Europa plaatsvinden.

16 maart 2022 | Artikelen

World Potato Congress dit jaar naar Ierland

Na twee edities in verre landen, China en Peru, zal het elfde World Potato Congress (WPC) dit jaar in Europa plaats­vinden. Van 30 mei tot en met 2 juni zal de Ierse hoofdstad Dublin in het middelpunt staan van informatie-uitwisseling binnen de wereldwijde aardappelbranche. Daarnaast krijgen aardappelprofessionals uit de hele wereld na het corona-intermezzo opnieuw…

16 februari 2022 | Artikelen

World Potato Congress dit jaar naar Ierland

Na twee edities op verder weg gelegen locaties, namelijk China en Peru, komt het World Potato Congress (WPC) dit jaar naar Europa. In de Ierse hoofdstad Dublin zal van 30 mei tot en met 2 juni een scala aan aardappelonderwerpen de revue passeren. Daarnaast krijgen aardappelprofessionals uit de hele wereld de mogelijkheid kennis te maken met…

14 oktober 2020 | Artikelen

World Potato Congress en Europatat Congress uitgesteld tot 2022

Organisaties World Potato Congress Inc., Europatat en de Irish Potato Federation hebben begin oktober aangekondigd dat het World Potato Congress (WPC) in Ierland, en daarmee ook het Europatat Congress, een jaar wordt uitgesteld.

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO