Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Leo de Kock

11 mei 2022 | Artikelen

Agrico en Nedato onderzoeken samenwerkingsverband in de tafelmarkt

Agrico, met haar dochterbedrijf Leo de Kock, en Nedato laten eind april weten dat ze een onderzoek zijn gestart naar de mogelijkheden voor samenwerking op het gebied van verse onbewerkte gangbare tafelaardappelen. Het doel van de mogelijke samenwerking is in te spelen op de toenemende vraag van afnemers naar een integraal aanbod en de structureel…

13 april 2022 | Artikelen

ISO 14001-certificering ondersteunt Leo de Kock in duurzaamheid

AG-retailpartner Leo de Kock heeft met het behalen van het ISO 14001-certificaat onlangs zijn certificeringen uitgebreid. Deze norm voor milieumanagementsystemen, met betrekking op duurzaamheid en milieu, ondersteunt het bedrijf om op een zo duurzaam mogelijke wijze te werken en geeft daarnaast inzichten om de ecologische footprint te minimaliseren.

10 november 2021 | Artikelen

Beemster Valery aardappel eerste AGF-Streeckgenoot bij Albert Heijn

De Beemster Valery aard­appel is als eerste AGF-product door Albert Heijn geïntro­duceerd onder het merk Streeckgenoten en wordt nu op ruim zeventig locaties in Noord-Holland verkocht.

16 december 2020 | Artikelen

Nieuwbouw Leo de Kock geopend

Om de groei van de afzet in vers verpakte tafelaardappelen in goede banen te leiden, opende het bedrijf Leo de Kock op vrijdag 13 november jongstleden in een klein gezelschap zijn vernieuwde kantoorpand te Purmerend. Zowel de buiten- als binnenkant van het bedrijfspand is doorgevoerd in de stijl van het begin dit jaar gepresenteerde nieuwe…

11 november 2020 | Artikelen

VHM Machinery vaste partner Leo de Kock

In oktober werd bekend­gemaakt dat VHM Machinery, na een goed bevallen samenwerking, vaste partner is geworden bij Leo de Kock. VHM leverde en installeerde onlangs een volledig geautomatiseerde kistenloslijn en daarnaast een bigbag-los­systeem, kistenvuller en automatisch monsternamesysteem ineen op de bedrijfs­locatie van de AG-retailpartner in Purmerend.

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO