Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Manter

20 oktober 2023 | Nieuws

Manter Drentse Onderneming van het Jaar 2023

Manter, fabrikant van weeg- en verpakkingsmachines te Emmen, is dit jaar gekozen tot beste Drentse Onderneming. Dit werd donderdagavond 19 oktober bekend gemaakt tijdens een spannende finale avond in Theater de Nieuwe Kolk in Assen.

16 maart 2023 | Nieuws

Nieuwe generatie Clipper verpakkingsmachine speelt in op marktvraag

Begin 2023 introduceert Manter International B.V. een nieuwe generatie van hun Clipper, een verpakkingsmachine die netzakjes maakt met een metalen clipsluiting. Volgens het bedrijf uit Emmen is de Clipper, die zij al sinds de jaren 90 bouwen, één van hun meest bekende verpakkingsmachines.

9 november 2022 | Artikelen

Manter speelt in op wereldwijde vraag naar automatisering

Om in te spelen op de wereldwijde vraag naar automatisering bij het wegen en verpakken van aardappelen, introduceerde Manter International de Manter Smart Line (MSL) tijdens de onlangs gehouden relatiedagen. “We ontwikkelen alle nieuwe software, elektronische en mechanische aansturing in eigen huis”, vertelt Michiel Eilander, commercieel directeur bij het bedrijf.

13 april 2022 | Artikelen

Nieuwste Manter-wegers geïntroduceerd op Empack

Tijdens verpakkingsbeurs Empack van 5-7 april introduceerde Sarco Packaging, dealer van Manter in de Benelux, Manter’s nieuwe combinatiewegers M10i D en M10i Ds.

16 december 2020 | Artikelen

Manter introduceert verpakkings­machine AutoMesh+

Bedrijven in de AGF-sector zoeken continu naar oplossingen die hun inpaksnelheid verhogen en aan de behoefte aan verschillende verpakkingsgewichten voldoen. De onlangs geïntroduceerde AutoMesh+ is het antwoord van Manter op deze toenemende vraag naar veelzijdige automatisering.

13 mei 2020 | Artikelen

“Wij beginnen zodra aardappel­verpakkers van tonnen per uur naar zakjes per minuut gaan”

Op 1 april jongstleden was het 25 jaar geleden dat Herman Wehkamp (60) en Peter Lenferink (56) samen Manter te Emmen oprichtten. Het bedrijf, dat met de productie van één type weeg- en verpakkingsmachine begon, is vandaag de dag uitgegroeid tot een internationale groep van ondernemingen. Alleen al in Emmen werken 100 mensen en klanten zijn…

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO