Al abonnee? Activeer hier uw premium account

NAO

18 januari 2023 | Artikelen

Nieuwjaarsbijeenkomst NAO startschot van uitdagend aardappeljaar

Drie jaar na de vorige editie vond op de tweede maandag van dit jaar de nieuwjaarsbijeenkomst van de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) plaats, op het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn ss Rotterdam. “Het is fijn om weer samen met elkaar het jaar af te trappen en bij te praten over wat er allemaal gebeurt…

18 januari 2023 | Artikelen

Ketenproject Verbetering Pootgoedkwaliteit presenteert betrouwbare stresstest en checklist

Na zes jaar van onderzoek is het Ketenproject Verbetering Pootgoedkwaliteit afgerond en is een betrouwbare stresstest ontwikkeld met aanvullend een checklist aan adviezen voor de gehele keten. Tijdens een recent gehouden webinar, onder leiding van NAO-directeur Dick Hylkema, zijn aanleiding en resultaten nog eens op een rijtje gezet.

18 januari 2023 | Artikelen

Volle kracht vooruit

Op 9 januari hield de NAO de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst voor leden en businessleden. Deze bijeenkomst stamt af van de vroegere fysieke aardappelbeurs in het World Trade Centre (WTC) in Rotterdam.

14 december 2022 | Artikelen

Nederlands stamppotseizoen 2022 officieel gestart

Nu het buiten kouder en guurder wordt, staat stamppot weer vaker op het menu bij de Nederlandse consument. Om het stamppotseizoen officieel af te trappen, kregen een aantal aardappelbedrijven die samen werken in het promotieproject ‘Power to the Pieper’, de duurste stamppot ter wereld voorgeschoteld.

14 december 2022 | Artikelen

GROWTH brengt aardappelsector voor het voetlicht van politiek Den Haag

Begin december organiseerden belangenorganisaties NAO en VAVI samen met hun leden, partners en stakeholders een evenement over ‘gezonde groei met de aardappelsector’. De goedbezochte bijeenkomst onder de titel GROWTH vond plaats in het politieke hart van Den Haag.

14 december 2022 | Artikelen

In ieders belang

Na zes jaar loopt het Ketenproject Verbetering Pootgoedkwaliteit ten einde. Eigenlijk is dit meer het begin dan het eind van een traject. Dat zal ik uitleggen.

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO