Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Nedato

18 augustus 2023 | Nieuws

Nedato richt zich voor 100 procent op fritesaardappelen

Op 6 en 7 september 2023 komt de gehele aardappelketen samen tijdens PotatoEurope 2023 in België. Nedato presenteert in het NAO-Nederland paviljoen de volledige focus van de onderneming op het telen en verhandelen van fritesaardappelen. Daarnaast wil Nedato een partner zijn voor partijen in de aardappelketen.

14 juni 2023 | Artikelen

Agrico, Nedato en Leo de Kock bundelen krachten in nieuwe tafelaardappelcoöperatie

Met het bundelen van de krachten door Agrico, Nedato en Leo de Kock ziet een nieuwe onafhankelijke coöperatie op het gebied van tafelaardappelen het levenslicht. Met 200 gespecialiseerde telers die samen 3.200 hectare tafelaardappelen telen en een jaarlijks omzetvolume van 160.000 ton realiseren, richt de nieuwe coöperatie zich volledig op de teelt, handel en het…

24 mei 2023 | Nieuws

Agrico, Leo de Kock en Nedato kondigen krachtenbundeling op de tafelaardappelmarkt aan

Agrico, met haar dochterbedrijf Leo de Kock, en Nedato laten weten dat ze hun tafelaardappelactiviteiten samen zullen onderbrengen in een nieuwe onafhankelijke coöperatie van tafelaardappeltelers. De activiteiten op het gebied van handel en inpakken brengen de bedrijven onder één dak op de huidige locatie van Nedato in Oud-Beijerland.

11 mei 2022 | Artikelen

Agrico en Nedato onderzoeken samenwerkingsverband in de tafelmarkt

Agrico, met haar dochterbedrijf Leo de Kock, en Nedato laten eind april weten dat ze een onderzoek zijn gestart naar de mogelijkheden voor samenwerking op het gebied van verse onbewerkte gangbare tafelaardappelen. Het doel van de mogelijke samenwerking is in te spelen op de toenemende vraag van afnemers naar een integraal aanbod en de structureel…

8 september 2021 | Artikelen

Pak het succes van het oude OVO drieluik nu weer op!

Nederland heeft zijn sterke positie op landbouwgebied te danken aan een sterke regie met het drieluik Onderzoek, Voorlichting en Onderwijs.

10 maart 2021 | Artikelen

Wie betaalt, bepaalt!

Afgelopen week volgde ik een webinar van een online retailer die het proces van hun supply chain presenteerde en de vele uitdagingen waarmee ze te maken hadden. Ik ben ervan overtuigd dat deze manier van actief kennis delen met je community hen een concurrentieel voordeel oplevert en ze laat excelleren binnen hun marktsegment.

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO