15 februari 2023 | Artikelen
Bij ons is PR mensenwerk
Naast mijn favoriete vakblad Aardappelwereld magazine, lees ik Nieuwe Oogst, editie LTO Noord. Altijd interessant om het wel en wee van de teelt door te nemen.
18 januari 2023 | Artikelen
Vlees…
In de dieetwereld volgt de ene hype op de andere. Wat dat betreft is er niks veranderd de afgelopen jaren. Herinnert u zich nog het koolhydraatrijke brooddieet? De eierkoeken van Sonja en de rode wijn van Montignac?
18 januari 2023 | Artikelen
Volle kracht vooruit
Op 9 januari hield de NAO de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst voor leden en businessleden. Deze bijeenkomst stamt af van de vroegere fysieke aardappelbeurs in het World Trade Centre (WTC) in Rotterdam.
18 januari 2023 | Artikelen
Aardappelverwerkers sneller van het gas af
Begin 2022 kwam de energiecrisis bovenaan de prioriteitenlijst van ieder bedrijf te staan. Ook bij de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) maakten wij ons grote zorgen over de continuïteit van Nederlandse voedingsmiddelenproducenten.
18 januari 2023 | Artikelen
Innovatieve oplossingen nodig
Innovatie, oftewel het proces waarbij ideeën leiden tot een creatieve benadering van een bepaalde uitdaging, is de basis van het succes van de West-Europese aardappelketen.
14 december 2022 | Artikelen
Aardappelrozetjes versus puree
De pepernoten zijn inmiddels weer op en de kerstboom staat klaar om opgetuigd te worden. Ieder jaar heb ik weer zin in de kerstdagen. Vooral omdat het na de zomervakantie een paar vrije dagen beloofd. Gezellig samen thuis bij de boom en warme kachel spelletjes doen. Een romantisch idee. Ik weet het.
©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO