Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Plantera

22 maart 2022 | Blogs

Rassendagen 2021: Gerard Bovée, Plantera

De inhoud van deze blogpost is onderdeel van het artikel in Aardappelwereld magazine over de Rassendagen 2021.Door Zindziwe Janse, Jaap Delleman en Leo Hanse.

Tijdens de Rassendagen 2021 vroegen wij aan de deelnemende kweekbedrijven waar de veredelaars op focussen in het hedendaagse aardappelkweekwerk. In deze blogpost leest u het antwoord op deze vraag gegeven door…

7 juli 2021 | Artikelen

“De sector moet weer voor de volle 100 procent pootgoed gaan telen”

Het pootgoedhandelshuis Plantera bv, eigendom van Gerard Bovée en Jeroen van Soesbergen, draait als jonge onderneming inmiddels zeven jaar mee in de sector en heeft daarin een vaste plek verworven. Vanaf het eerste jaar zijn de ondernemers ook gestart met rasontwikkeling op de locatie Wieringerwerf. Beiden creëren inmiddels niet alleen eigen variëteiten, maar ook een…

10 maart 2021 | Artikelen

Plantera betrekt nieuw pand

Sinds de start van het bedrijf in 2014 is Plantera gegroeid van twee gepassioneerde oprichters naar een totaal van zes personeelsleden. Dit heeft ervoor gezorgd dat het kantoorpand te krap werd. Vandaar dat begin dit jaar een nieuwe locatie op het industrieterrein te Marknesse is betrokken.

13 november 2019 | Artikelen

Drie ruggen uit één varken!

Groot, meer en omzetgroei zijn belangrijke doelstellingen van veel pootgoedondernemers die ze jaarlijks herijken. Opmerkelijk is dat de uitgangspunten van kwaliteit altijd ongewijzigd blijven.

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO