Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Polen

11 mei 2023 | Nieuws

Top Chef-jurylid keynote speaker op Europatat Congress

Europatat heeft onlangs bekendgemaakt dat Grzegorz Łapanowski, voedingsdeskundige en jurylid van de Poolse editie van Top Chef, de keynote speech zal verzorgen tijdens het Europatat Congress 2023. De aardappelhandelsassociatie organiseert het congres dit jaar samen met de Poolse Aardappelfederatie, van 5 tot en met 7 juni in Gdańsk (Polen).

12 april 2023 | Artikelen

Europatat Congress focust op invloed geopolitiek

Aardappelhandelsassociatie Europatat en de Poolse Aardappelfederatie organiseren van 5 tot en met 7 juni het Europatat Congress 2023 in Gdańsk (Polen).

1 december 2022 | Nieuws

Europatat kondigt congres in Polen aan

Samen met de Poolse Aardappelfederatie heeft de Europese Aardappelhandelsassociatie Europatat vandaag aangekondigd dat het volgende Europatat Congress van 5 tot 7 juni 2023 zal plaatsvinden in Gdańsk (Polen).

11 augustus 2022 | Nieuws

Europlant breidt pootaardappelopslag Polen uit

Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag, neemt Europlant Polen voor de oogst van 2022 een nieuwe opslag voor pootaardappelen in gebruik.

8 december 2021 | Artikelen

Pools onderzoek naar gasapparatuur laat kleine verschillen zien in prestatie, maar grotere in prijs

In het Poolse aardappelinstituut IHAR-PIB te Serock is onderzoek gedaan naar de bewaarmiddelen 1,4 Sight, Argos, Biox-M en Restrain in combinatie met de nevelapparaten Elektrofog, Synofog, Halofog, Powerfogger P60, Resonator en Restrain.

15 september 2021 | Nieuws

Aardappelwereld video impressie: Dripirrigatie in Polen

Aardappelwereld magazine maakte een video impressie over dripirrigatie in Polen, waar het telen van aardappelen de laatste jaren een grote uitdaging is.

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO