Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Potato Expo

15 maart 2023 | Artikelen

Veel actuele informatie op Amerikaanse vakbeurs Potato Expo

Begin januari komt de Amerikaanse aardappelsector jaarlijks bijeen op de Potato Expo vakbeurs. De locatie van het evenement wisselt iedere editie, dit jaar was het Denver in de aardappelstaat Colorado. Naast ontmoeting en actieve handel, bieden diverse organisaties en bedrijven veel inform atie over de actuele trends in het land, zoals de groeiende vraag naar…

9 november 2022 | Artikelen

Potato Expo 2023 wil samenwerking in de sector bevorderen

Met de aankomende editie op 4-5 januari 2023 viert sectorevenement Potato Expo zijn 15e verjaardag. In het Gaylord Rockies Resort in Aurora (Colorado) komen telers, leveranciers, experts en andere partners uit de aardappelketen wereldwijd opnieuw samen voor twee dagen gevuld met leren, bedrijfsontwikkeling en netwerken.

10 november 2021 | Artikelen

Potato Expo 2022 biedt aardappelsector nieuwe ideeën en connecties

Op 5 en 6 januari 2022 komt de aardappelsector samen op Potato Expo 2022 in Anaheim, Californië, voor het eerste grote Noord-Amerikaanse aardappelevenement in twee jaar.

13 november 2019 | Artikelen

What happens in Vegas, komt in de aardappelketen

Op 14 en 15 januari 2020 komt de Noord-Amerikaanse aardappelketen bijeen in Las Vegas. Tijdens deze dagen vindt de vakbeurs en congres Potato Expo plaats. Jaarlijks ontmoeten aardappelprofessionals elkaar om zaken te doen en zich op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO