Al abonnee? Activeer hier uw premium account

SIMA

14 december 2022 | Artikelen

SIMA 2022: vooral noviteiten rondom optimaliseren aardappelbewaring

Op de begin november gehouden mechanisatiebeurs SIMA te Parijs waren op aardappelgebied slechts weinig specialis­tische technieken en noviteiten te bespeuren. Concurrentie van andere beurzen als het eerder gehouden PotatoEurope en vlak daarna Interpom, was daarvoor te groot. Alleen in een kort traject vanaf rooien, inschuring en het optimaliseren van de bewaring was tijdens de Franse…

10 november 2022 | Nieuws

Bewaarsoftware voor beheer eigen energiebronnen wint gouden medaille op SIMA

Softwareprogramma KLIMANAGER van het Franse bedrijf KLIM’TOP Controls heeft de gouden medaille in de categorie bewaring van de Innovation Awards tijdens mechanisatievakbeurs SIMA gewonnen.

12 oktober 2022 | Artikelen

Eeuwfeest bij SIMA met introductie van SIMA TECH

De aankomende jubileum­editie van de Franse mechanisatievakbeurs SIMA, die van 6 tot en met 10 november in Parijs plaatsvindt, besteedt veel aandacht aan innovaties. Zo is een van de hallen omgedoopt tot SIMA TECH, geheel in het teken van nieuwe technologische oplossingen waarbij zeventig start-ups en diverse robot­toepassingen te zien zijn.

12 mei 2021 | Artikelen

Optische aardappelsorteerder CropVision ontvangt SIMA Innovation Award 2021

De optische aardappelsorteerder CropVision van fabrikant DOWNS ontving tijdens een digitale ceremonie voor de SIMA Innovation Awards 2021 de gouden onderscheiding in de categorie “Van oogst tot opslag”. De Franse mechanisatiebeurs SIMA werd vanwege COVID-19 uitgesteld, maar de organisatie koos ervoor om dit jaar wel met een digitale versie van de SIMA Innovation Awards de…

10 februari 2021 | Artikelen

DOWNS genomineerd voor SIMA Innovation Award 2021

Met nog ruim anderhalf jaar te gaan voor de mechanisatie­beurs SIMA in november 2022 plaatsvindt in Parijs, heeft de organisatie eind januari 2021 een persdag georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst werden de genomineerden voor twee extra ingelaste innovatie­competities bekendgemaakt. Op 22 april van dit jaar zullen de winnaars bekendgemaakt worden.

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO