Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Weuthen

24 juni 2024 | Nieuws

Weuthen wijzigt managementteam voor termijnopvolging

Het Duitse aardappelhandelshuis Weuthen Group uit Waldniel heeft recent een aanstaande wijziging in het management aangekondigd. Dit als vroege voorbereiding op het uiteindelijke vertrek van de directeuren Karl-Josef Dammer, eind 2025, en Ferdi Buffen over een jaar of vijf.

14 december 2022 | Artikelen

“Prijzen zullen dit seizoen niet tot in de hemel reiken.”

Kortrijk – De aardappelmarkt Oogst 2022 kreeg al snel een heel ander verloop dan Weuthen-directeur Ferdi Buffen bij de start van het handels­seizoen had voorzien. Nu, ruim drie maanden na de Kartoffeltag, geeft hij daarom graag een update van zijn marktvisie. “Prijzen voor dit seizoen zullen op hoog niveau blijven, maar niet tot in de…

14 september 2022 | Artikelen

Weuthen verwacht gevecht om vrije aardappelen

“Aardappelen die dit jaar vrij beschikbaar zijn, daar komt beslist een gevecht om”, zo stelt Ferdi Buffen tijdens de Weuthen Kartoffeltag van het Duitse handelshuis. Verder verwacht hij voor volgend teeltseizoen veel hogere contractprijzen en een lager consumptieaardappelareaal.

8 september 2021 | Artikelen

“Gezamenlijk groeiende vraag naar aardappelen invullen”

“De aardappelindustrie heeft deze enorme uitdaging op eigen kracht overwonnen”, stelt Ferdi Buffen, directeur van het Duitse handelshuis Wilhelm Weuthen te Waldniel, over de enorme impact die de verscheidene lockdowns hadden op de aardappelsector en de gigantische uitdagingen die het lamleggen van de horeca- en toerismesector met zich meebrachten. Volgens Buffen zal de verwerkende industrie haar capaciteit…

16 september 2020 | Artikelen

Keiharde realiteit van de coronacrisis in de fritesmarkt aangekomen!

De coronacrisis zet de fritesmarkt geheel op zijn kop! Alleen professionele aardappeltelers in de beste regio’s kunnen in de toekomst de zware concurrentie in deze keiharde markt nog aan.

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO