Al abonnee? Activeer hier uw premium account

World Potato Congress

30 mei 2023 | Nieuws

BO Akkerbouw roept regering op om verzoek Internationale Aardappeldag te ondersteunen

BO Akkerbouw heeft een brief gestuurd aan minister Adema van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) met de vraag om het verzoek om 30 mei vast te leggen als Internationale Aardappeldag (‘International Potato Day’) namens de Nederlandse regering met enthousiasme te ondersteunen.

13 juli 2022 | Artikelen

WPC benadrukt rol van aardappel in wereld wijde voedselzekerheid

Van 30 mei tot en met 2 juni vond in Dublin het elfde World Potato Congress (WPC) plaats. Ruim negenhonderd aanwezige aardappelprofessionals werden tijdens het evenement gewezen op de belangrijke rol van de aardappel in het duurzaam voeden van de groeiende wereldbevolking in turbulente tijden.

11 mei 2022 | Artikelen

De wereld, mijn dorp …

Wie droomt er niet weg bij “Mijn dorp”, Wim Sonnevelds mooie versie van het melancholische chanson van Jean Ferrat? De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat we met z’n allen verscholen bleven achter de gordijntjes van onze huizen.

13 april 2022 | Artikelen

Actualiteit centraal tijdens World Potato Congress

Het lokale organisatiecomité van het World Potato Congress 2022 in Dublin laat weten dat het om humanitaire redenen de ruimte geeft aan de Poolse Aardappel­federatie (PPF), om tijdens het congres een plenaire presen­tatie te geven ter ondersteuning van betrokkenen in de Oekraïense aardappelsector.

24 maart 2022 | Nieuws

Internationale aardappelwereld kijkt uit naar World Potato Congress in Ierland

Na twee edities in verre landen, China en Peru, zal het elfde World Potato Congress (WPC) dit jaar in Europa plaatsvinden.

16 maart 2022 | Artikelen

World Potato Congress dit jaar naar Ierland

Na twee edities in verre landen, China en Peru, zal het elfde World Potato Congress (WPC) dit jaar in Europa plaats­vinden. Van 30 mei tot en met 2 juni zal de Ierse hoofdstad Dublin in het middelpunt staan van informatie-uitwisseling binnen de wereldwijde aardappelbranche. Daarnaast krijgen aardappelprofessionals uit de hele wereld na het corona-intermezzo opnieuw…

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO