Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Winnaars Aardappelhandboek via Aardappeldemodag Online

januari 2021


Het jaar 2020 leek vanwege de coronacrisis vaak te draaien om stilstand of zelfs achteruitgang, maar in de aardappelsector werd ook vooruitgang en inventiviteit tentoongesteld. Zo werd op 19 augustus de eerste virtuele editie georganiseerd van de Aardappeldemodag, normaal een fysieke ontmoetingsplaats voor de aardappelketen. Op de digitale bedrijvenmarkt verlootte Aardappelwereld magazine er vijf exemplaren van naslagwerk Aardappelhand­boek.

Als kennisplatform kon Aardappeldemodag Online tot en met 31 december 2020 bezocht worden, bijvoorbeeld voor het terugkijken van presentaties of een digitale wandeling over de bedrijvenmarkt. Wie daar op of na 19 augustus een bezoek bracht aan de virtuele stand van Aardappelwereld magazine en op de hoogte gehouden wil worden van het meest actuele nieuws op aardappelgebied, kon zich meteen inschrijven voor de digitale Aardappelwereld Nieuwsbrief.

Vijf winnaars

Onder het ruime aantal deelnemers dat zich middels het contactformulier aanmeldde voor de binnenkort te lanceren nieuwsbrief, verloot Aardappelwereld magazine vijf exemplaren van het Aardappelhandboek, afkomstig uit de reeks door Aardappel­wereld B.V. uitgegeven vakgerichte boeken. De animo voor de nieuwsbrief en het handboek bleek groot, wat aantoont dat ook onder de deelnemers van de virtuele Aardappeldemodag de interesse in alle wetenswaardigheden over de aardappel niet ontbrak. De winnaars van het vakboek, dat de lezer meeneemt van het moleculaire niveau van de aardappel tot en met de productiesystemen van de hedendaagse geavanceerde landbouw, zijn:
Albert Bouwland te Uithuizermeeden, M. Tenkink te Winterswijk Ratum, Linda Heupink te Emmeloord, Dany Claeys te Beernem (België) en Erik Garritsen te De Cocksdorp Texel. Winnaars, van harte gefeliciteerd! Tijdens de volgende editie van de Aardappel­demodag, op woensdag 31 augustus 2022, zullen er als vanouds persoon­lijke ontmoe­tingen plaatsvinden op locatie in Westmaas. ●

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO