Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Over ons

Aardappelwereld BV is al sinds 1947 hét mediaplatform voor alle professionals in de aardappelbranche. Team Aardappelwereld is sinds de oprichting te vinden in Den Haag, het politieke hart van Nederland.

Met onze gedrukte vakbladen Aardappelwereld magazine en het Engelstalige PotatoWorld magazine brengen we al meer dan 75 jaar wereldwijd verdieping, nieuws en actualiteiten waar de complete aardappelsector baat bij heeft. Daarmee zijn Aardappelwereld magazine en PotatoWorld magazine onmisbare vakbladen voor iedereen die werkzaam is in de aardappelsector, van telers en kwekers/veredelaars tot handelaren, exporteurs en verwerkers, en van loonwerkers tot machineleveranciers en -fabrikanten, onderzoekers, voorlichters, docenten en studenten.

De actualiteit geven wij aanvulling en ondersteuning via online mediakanalen als nieuwsbrieven, blogs en social media. Daarnaast geeft Aardappelwereld BV kennisverrijkende naslagwerken uit, zoals het Aardappelhandboek, Aardappelkweekboek en het Aardappelziektenboek.

Team Aardappelwereld

Het huidige crossmediale Team Aardappelwereld is al in de maak sinds 1989, het jaar waarin Jaap Delleman, nu hoofdredacteur, voor het magazine gaat werken. In een sector die nooit stilstaat, blijft de ondernemingsstrategie van Aardappelwereld BV onophoudelijk ontwikkelen. Met het huidige team heeft het magazine alle expertises in eigen huis om alle schakels in de internationale aardappelketen van need-to-know informatie te voorzien.

Jaap Delleman

Hoofdredacteur / Directeur

Lees alle artikelen van Jaap

Mail Jaap

Jeroen Krabbendam

Advertentie-exploitatie

Mail Jeroen

Desiree Schreur

Grafisch vormgever

Mail Desiree

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO