Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Oplossing en prijswinnaars kerstpuzzel 2023

januari 2024


Om aardappelprofessionals te informeren over de vele ontwikkelingen die op de aardappelsector afkomen, bieden we als redactie al jaren hoogwaardige informatie over de nationale en internationale aardappelsector aan. Sinds kort is ons vakblad ook digitaal beschikbaar.

De oplossing van de kerstpuzzel uit de decemberuitgave van Aardappelwereld magazine sloot hierop aan: ‘Aardappelwereld nu ook online te lezen’.

Uit de grote stapel aan juiste oplossingen, deels digitaal ingezonden en deels geschreven op fraaie kaarten met mooie wensen, trokken we de volgende prijswinnaars. De eerste prijs, een boekenbon van 50 euro, is gewonnen door Nelleke van Heerwaarden uit De Cocksdorp. De tweede prijs, een boekenbon van 40 euro, is bestemd voor Evelien Drenth te Vlagtwedde. De derde prijs, een boekenbon van 25 euro, gaat naar Jan Darwinkel uit Langelo. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de prijs en alle deelnemers bedankt voor het insturen van de oplossing en de vele goede wensen die we daarbij mochten ontvangen.

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO