Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Kiremko zet stap richting datamanagement met SAP

februari 2019


Bij Kiremko, leverancier van totaaloplossingen voor de aardappelverwerkende industrie voeren innovatie, smart industry en klantsucces de boventoon.

Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven realiseren is de aanschaf van een nieuw ERP-platform (Enterprise Resource Planning) daarbij volgens het bedrijf een belangrijke investering. “Dit past in onze missie van doorlopende verbetering. Door het inzetten van SAP software maken we informatie effectiever beschikbaar en kunnen we sneller schakelen en meer waarde creëren voor onze klanten”, legt Adjunct directeur Marcel van Huissteden uit.

“We staan aan de vooravond van data-management-toepassingen, waarbij SAP ons kan ondersteunen met het verder optimaliseren en ondersteunen van onze interne processen. Het doel is om de doorlooptijden te verkorten door het beheren, analyseren en delen van data efficiënter te maken. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat we onze klanten nog beter kunnen faciliteren”, legt Van Huissteden uit. Met de komst van dit platform is Kiremko volgens van Huissteden nog beter in staat om haar innovaties, data- en informatie-uitwisseling in de aardappelverwerkende industrie verder door te voeren. Het gekozen platform SAP S/4HANA van de internationaal opererende leverancier delaware helpt Kiremko om klanten slimmer, beter en efficiënter te voorzien van order- en productie-informatie gedurende het gehele proces, van verkoop tot projectmanagement en van ontwerp tot oplevering. ●


Beschrijving openingsfoto: Tevreden gezichten bij de ondertekening van het contract, met v.l.n.r. Jan-Bernard Blaas van delaware en Marcel van Huissteden van Kiremko.

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO