Al abonnee? Activeer hier uw premium account

LC Packaging ontvangt predicaat Koninklijk

maart 2024


LC Packaging heeft 15 februari jongstleden het predicaat Koninklijk ontvangen ter ere van haar 100-jarig bestaan.

Het familiebedrijf LC Packaging, internationaal producent en distributeur van flexibele verpakkingsoplossin­gen in de aardappelsector en onder meer bekend als leverancier van de jute zakken en bigbags voor de pootgoedexport, heeft 15 februari jongstleden het predicaat Koninklijk ontvangen. Op 4 december 2023 werd het predicaat al toegekend aan de onderneming door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Dit privilege is voorbehouden aan een zeer selecte groep Nederlandse bedrijven, verenigingen en instellingen met een zeer goede reputatie die al minstens honderd jaar bestaan. Bedrijven die het predicaat hebben ontvangen, hebben het recht om ‘Koninklijk’ in hun naam te gebruiken.

Trots en verantwoordelijkheid

Blijde gezichten bij de uitreiking van het predictaat Koninklijk aan Royal LC Packaging, met in het midden Lucas Lammers, de huidige CEO.

Met een omzet van 253 miljoen euro in 2022 en circa 1700 medewerkers in kantoren, magazijnen en productiefaci­liteiten in vijftien landen in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika, is het doel van LC Packaging om bij te dragen aan een wereld zonder verspilling. De ondernemer is gespecialiseerd in op maat gemaakte verpakkingsproducten en verpakkingen uit voorraad voor meer dan 30.000 klanten wereldwijd. CEO Lucas Lammers, vierde generatie in de geschiedenis van het familiebedrijf, voelt zich trots en vereerd: “Het predicaat Koninklijk herinnert mij er weer aan hoe bijzonder het is om als bedrijf de leeftijd van 100 jaar te bereiken. Dit laat zien dat niet alleen ons financiële kapitaal een belangrijk aspect is, maar nog veel meer ons sociale en natuurlijke kapitaal. Tegelijkertijd is het een enorme stimulans om vast te houden aan onze kernwaarden: toegewijd, betrouwbaar en loyaal. We willen alle stakeholders over de hele wereld bedanken voor hun steun in het verleden, het heden en de toekomst. Vanaf nu zijn we Royal LC Packaging!” ●

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO