Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Pooling Partners gaan afzonderlijk verder onder eigen naam

april 2019


De bekende merknaam Pooling Partners van de familieonderneming Faber Halbertsma Group uit Eck en Wiel is onlangs komen te vervallen. Voortaan gaan de dochterondernemingen, die onder de gezamenlijke naam opereerden, verder onder hun eigen naam. Dat zijn onder meer IPP, PAKi, PRS en vPOOL.

In de aardappelbranche was de naam Pooling Partners in de voorbije jaren al behoorlijk ingeburgerd. Bekend vanwege logistieke diensten voor pallets/kratten en levering van duurzame verpakkingsmaterialen van hout. Eigenlijk vielen de diverse activiteiten onder aparte activiteiten van de familieonderneming Faber Halbertsma Group. Om meer nadruk te leggen op die afzonderlijke onderdelen en deze nog meer op de eigen specialiteit te laten ontplooien, is nu gekozen voor benaming per bedrijfsactiviteit. Dat zijn onder meer IPP, PAKi, PRS en vPOOL. Op de nieuwe website www.faberhalbersmagroup.com is een overzicht te raadplegen van de activiteiten die de dochterondernemingen verrichten. Tijdens de beursopening op 18 maart jongstleden van Euronext Amsterdam maakte de onderneming deze verandering bekend. “De rebranding zorgt ervoor dat de bedrijven zich meer kunnen toeleggen op waar zij in uitblinken”, laat manager Frans Colthoff tijdens de gongslag weten. ●


Beschrijving openingsfoto: De bekende merknaam Pooling Partners van de familieonderneming Faber Halbertsma Group uit Eck en Wiel is onlangs komen te vervallen. Tijdens de beursopening op 18 maart jongstleden van Euronext Amsterdam maakte de onderneming deze verandering bekend.

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO