Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Carrièrestap Arjan Brouwer beweegt Kiremko verder richting klantgedreven organisatie

mei 2019


Voormalig General Sales Manager van Kiremko Arjan Brouwer, die al meer dan 21 jaar voor de organisatie heeft gewerkt, is in april dit jaar aan de slag gegaan als Area Sales Manager Frankrijk, Spanje, Portugal en Latijns-Amerika voor de onderneming uit Montfoort. Brouwer vervult zijn nieuwe functie als zelfstandig ondernemer en zal naast Kiremko ook andere opdrachtgevers helpen bij het ontplooien van hun commerciële activiteiten.

Kiremko ziet deze ontwikkeling als een stap voorwaarts in het streven naar een klantgedreven organisatie, waarbij het bedrijf focust op het succes van de klant. De Neder­landse fabrikant van machines voor de aardappelverwerkende industrie investeerde eerder dit jaar al in de realisatie van klantsucces met de aanschaf van een nieuw ERP-platform (Enterprise Resource Planning). Dit platform helpt het bedrijf om meerwaarde te creëren voor klanten door hen slimmer, beter en efficiënter te voorzien van order- en productie-informatie.

Nieuwe markten leren kennen

Voor Brouwer is zijn nieuwe rol een kans om de kennis en ervaring die hij in ruim twee decennia bij Kiremko heeft opgedaan in te zetten voor verschillende bedrijven. “Ik ben blij om op deze manier aan Kiremko verbonden te blijven. Daarnaast biedt deze samenwerking mij de ruimte om ook nieuwe markten, producten en bedrijven te leren kennen”, aldus Brouwer. Een van zijn opdrachtgevers is de Nederlandse fabrikant van bewaartechnieken en tevens Kiremko-partner Tolsma-Grisnich uit Emmeloord.

De huidige klanten zullen volgens Kiremko weinig merken van Brouwers carrière­stap, aangezien hij ook in zijn nieuwe functie hun commerciële aanspreekpunt zal blijven. Dit bevestigt adjunct-­directeur Marcel van Huis­ste­den: “Arjan Brouwer heeft een schat aan kennis en ervaring. Wij zijn blij dat we onderdeel zijn van zijn nieuwe uitdaging. Onze klanten kunnen blijven rekenen op zijn en onze toewijding.” ●

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO