Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Manter finalist in titelstrijd Drentse Onderneming 2023

augustus 2023


De race om de titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar 2023’ is in volle gang. Uit 150 inzendingen zijn tien ondernemingen genomineerd. Van deze tien ondernemingen is Manter International B.V. uit Emmen één van de drie bedrijven die door zijn naar de finale. Deze finaleplaats delen zij samen met Proxcys uit Emmen en Brink Industrial uit Hoogeveen.

Na een periode waarin de jury intensief contact heeft gehad met de genomineerden om de bedrijven beter te leren kennen, was 6 juli jongstleden de nominatieavond. Deze avond streden tien genomineerde bedrijven uit 150 inzendingen om een plek in de finale. Ieder bedrijf gaf een pitch over zijn onderneming rondom het thema beweeglijk & flexibel. Hierna was het aan de jury om een keuze te maken. Directeur Herman Wehkamp gaf een pitch waarin de doelstellingen en kwaliteiten van Manter, fabrikant van weeg- en verpakkingsmachines, helder naar voren kwamen. Zo sprak hij over de verschillende wensen van de markt met betrekking tot duurzaamheid en hoe zijn bedrijf daar flexibel op inspeelt. Na een inspirerende en enerverende avond gaf de jury het verlossende woord dat Manter één van de drie finalisten is in de race om de titel ‘Drentse Onderneming van het jaar 2023’.

Finaleavond

In de komende maanden zal de jury een bezoek brengen aan de finalisten en kijken ze op de werkvloer mee. Naast een bezoek van de jury zullen zij ook inzicht nemen in andere factoren zoals professionaliteit, systemen, het beweeglijk opereren in de markt en het flexibel inspringen op kansen. Ook de financiële cijfers worden onder de loep genomen. Dit allemaal om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen tijdens de finaleavond op 19 oktober 2023. ●


Bijschrift bij openings foto: Samen met de bedrijven Proxcys en Brink, is Manter, het bedrijf van mede-eigenaar Herman Wehkamp (r), genomineerd als Drentse onderneming van 2023.

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO