Al abonnee? Activeer hier uw premium account

British Potato keert in november terug naar Harrogate

november 2023


Met, normaal gesproken, het oogstseizoen achter de rug en de voorbereidingen voor het nieuwe jaar in de startblokken, keert British Potato (BP2023) op 22 en 23 november op volle sterkte terug in het evenementencentrum Yorkshire in de Engelse plaats Harrogate.

Dit jaar is er een recordaantal stands. Na Covid zijn evenementen weer groter en beter dan voorheen, waarbij de industrie inmiddels de kracht en voordelen van face-to-face evenementen beseft, zo laat de organisatie weten. BP2023 is verder verheugd dat tijdens deze editie weer seminars zullen plaatsvinden. Daarbij krijgen de bezoekers diverse technische lezingen voorgeschoteld, samen met actuele onderwerpen en uitdagingen voor de sector.

Europa’s toonaangevende aardappelbedrijven

De organisatoren van BP2023 delen eveneens mee dat de bezoekers toegang zullen hebben tot tal van Europa’s toonaangevende aardappelbedrijven. “Zij tonen het nieuwste op het gebied van aardappelonderzoek en -ontwikkeling, alle soorten mechanisatie, verpakkings- en verwerkingsmachines, nieuwe doorbraken in productie en verwerking.” Door het brede aanbod aan stands en de vele bezoekers, zal er tevens weer veel businessnieuws gepresenteerd worden, waarbij inkopers, leveranciers en adviseurs van land tot klant zich presenteren. Bezoekers aan het evenement concludeerden tijdens eerdere edities dat een bezoek aan BP2023 de manier is om in contact te blijven en vooruit te lopen.

Industrie Awards

Om het evenement extra prestige te geven, worden de National Potato Industry Awards gehouden in de Old Swan in Harrogate op de eerste avond van de show, woensdag 22 november. Deze prestigieuze prijzen zijn een viering van uitmuntendheid en innovatie binnen de aardappelsector. De organisatie is verheugd dat de populaire gastspreker, Rod Woodward, de deelnemers toe zal spreken bij de uitreiking van de Britse Awards. Met zijn unieke mix van informatie-uitwisseling, netwerken en innovatie belooft BP2023 een essentieel evenement te worden voor iedereen die betrokken is bij de Britse en wereldwijde aardappelindustrie. Voor meer informatie en gratis bezoe­kers­tickets: www.bp2023.co.uk

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO