Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Europatat Congress

12 juli 2023 | Artikelen

Landbouwtechnologieën en partnerschappen essentieel voor duurzame aardappelsector

Van 5 tot en met 7 juni vond in de Poolse stad Gdańsk het jaarlijkse congres van de Europese aardappelhandelsassociatie Europatat plaats. De organisatie zet tijdens deze editie de spotlight op het veranderende geopolitieke landschap en de toekomst van de aardappelhandel. “Als we niet goed communiceren en samenwerken met elkaar als sector en met de…

11 mei 2023 | Nieuws

Top Chef-jurylid keynote speaker op Europatat Congress

Europatat heeft onlangs bekendgemaakt dat Grzegorz Łapanowski, voedingsdeskundige en jurylid van de Poolse editie van Top Chef, de keynote speech zal verzorgen tijdens het Europatat Congress 2023. De aardappelhandelsassociatie organiseert het congres dit jaar samen met de Poolse Aardappelfederatie, van 5 tot en met 7 juni in Gdańsk (Polen).

12 april 2023 | Artikelen

Europatat Congress focust op invloed geopolitiek

Aardappelhandelsassociatie Europatat en de Poolse Aardappelfederatie organiseren van 5 tot en met 7 juni het Europatat Congress 2023 in Gdańsk (Polen).

1 december 2022 | Nieuws

Europatat kondigt congres in Polen aan

Samen met de Poolse Aardappelfederatie heeft de Europese Aardappelhandelsassociatie Europatat vandaag aangekondigd dat het volgende Europatat Congress van 5 tot 7 juni 2023 zal plaatsvinden in Gdańsk (Polen).

7 juli 2021 | Artikelen

Digitalisering belangrijk voor gehele aardappelsector

‘We are on air, on time and online’, begint moderator Jean-Paul Judson de digitale editie Europatat Congress van 2021. Zijn openingswoorden passen bij het thema van deze speciale editie van het congres van de Europese aardappelhandelsorganisatie: “Stay connected – new strategies for the potato sector”.

10 maart 2021 | Artikelen

Europatat kondigt virtueel congres aan

De Europese aardappelhandelsorganisatie Europatat heeft aangekondigd dat het jaarlijkse Europatat Congress dit jaar virtueel wordt georganiseerd. Op dinsdag 10 juni zal tijdens deze speciale editie van het congres, getiteld “Stay connected – new strategies for the potato sector”, verkend worden hoe de aardappelsector optimaal kan profiteren van digitalisering.

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO