Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Europatat

11 mei 2023 | Nieuws

Top Chef-jurylid keynote speaker op Europatat Congress

Europatat heeft onlangs bekendgemaakt dat Grzegorz Łapanowski, voedingsdeskundige en jurylid van de Poolse editie van Top Chef, de keynote speech zal verzorgen tijdens het Europatat Congress 2023. De aardappelhandelsassociatie organiseert het congres dit jaar samen met de Poolse Aardappelfederatie, van 5 tot en met 7 juni in Gdańsk (Polen).

1 december 2022 | Nieuws

Europatat kondigt congres in Polen aan

Samen met de Poolse Aardappelfederatie heeft de Europese Aardappelhandelsassociatie Europatat vandaag aangekondigd dat het volgende Europatat Congress van 5 tot 7 juni 2023 zal plaatsvinden in Gdańsk (Polen).

14 september 2022 | Artikelen

“Met nieuwe strategie wil Europatat leidende rol op zich nemen”

Op 12 januari 1952 werd in Parijs de “European Union for the Wholesale Trade in Potatoes” opgericht. Ruim zeventig jaar later heeft het secretariaat van de European Potato Trade Association, kortweg Europatat, onlangs een nieuw kantoor betrokken nabij het hart van de Europese politiek in Brussel. “Een van de belangrijkste veranderingen voor de Europese aardappelhandel is…

7 juli 2021 | Artikelen

Digitalisering belangrijk voor gehele aardappelsector

‘We are on air, on time and online’, begint moderator Jean-Paul Judson de digitale editie Europatat Congress van 2021. Zijn openingswoorden passen bij het thema van deze speciale editie van het congres van de Europese aardappelhandelsorganisatie: “Stay connected – new strategies for the potato sector”.

10 maart 2021 | Artikelen

Europatat kondigt virtueel congres aan

De Europese aardappelhandelsorganisatie Europatat heeft aangekondigd dat het jaarlijkse Europatat Congress dit jaar virtueel wordt georganiseerd. Op dinsdag 10 juni zal tijdens deze speciale editie van het congres, getiteld “Stay connected – new strategies for the potato sector”, verkend worden hoe de aardappelsector optimaal kan profiteren van digitalisering.

11 november 2020 | Artikelen

Romans Vorss nieuw lid van Europatat-secretariaat

Eind oktober maakte de Europese belangenbehartigingsorganisatie Europatat bekend dat Romans Vorss met ingang van 26 oktober 2020 is aangesteld als Technical Affairs Director. In deze functie zal Vorss verantwoordelijk zijn voor dossiers zoals plant- en voedselveiligheid, handel en onderzoek en innovatie.

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO