Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Nufarm

24 februari 2022 | Nieuws

Nucrop-oplossing voor loofdoding dit jaar gelanceerd in Nederland

Distributeur van landbouwmachines Kamps de Wild kondigt een internationale samenwerking aan op het gebied van innovatieve loofdoding en onkruidbeheersing.

8 september 2021 | Artikelen

Microtubers van E Green Global winnen PotatoEurope Golden Innovation Award

Op woensdag 1 september heeft een professionele jury tijdens een award-ceremonie op de locatie van Wageningen University & Research (WUR), Open Teelten in Lelystad in klein gezelschap de PotatoEurope Golden Innovation Award toegekend aan de Microtubers van E Green Global (EGG).

1 september 2021 | Nieuws

EGG Microtubers winnaar PotatoEurope Golden Innovation Award

Op woensdag 1 september 2021 heeft een professionele jury tijdens een award ceremonie de PotatoEurope Gold Innovation Award toegekend aan de Microtubers van E Green Global (EGG).

11 augustus 2021 | Artikelen

PotatoEurope Innovation Awards 2021 gaan door: stemmen voor de publieksprijs kan nu

Na de aankondiging van organisator DLG Benelux dat PotatoEurope dit jaar vanwege corona geen doorgang kan vinden, was al snel duidelijk dat het wel belangrijk is om aandacht te besteden aan de innovaties en noviteiten die op de vakbeurs gepresenteerd zouden worden. Samen met mediapartner Aardappelwereld magazine is daarom besloten om op 1 september alsnog…

12 mei 2021 | Artikelen

Loofdoding met hybride elektrische methode vergt minder vermogen

Hybride elektrische gewasbescherming. Zo noemen het Australische gewasbeschermingsmiddelenbedrijf Nufarm en de Duitse start-up CROP.ZONE hun nieuwe vinding NuCrop voor een chemievrije onkruidbestrijding en loofdoding in aardappelen. Het combineert de techniek van elektrocutie met een speciale vloeistof voor betere stroomgeleiding, waardoor minder (motor)vermogen nodig is en meer capaciteit te behalen valt dan bij al bestaande technieken…

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO