Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Personalia

12 juli 2023 | Artikelen

Jan Duijsens algemeen directeur NAK

Per 1 september 2023 is ir. Jan Duijsens (62) door het bestuur van de NAK benoemd tot algemeen directeur van de keuringsdienst. In zijn loopbaan bekleedde hij diverse directie- en managementfuncties bij onder andere Aqualab Zuid (AQZ), Aqoun en BancTec. Duijsens is afgestudeerd aan de Landbouw­universiteit Wageningen in Tuinbouw­plantenteelt, Industriële Bedrijfskunde en Markt­kunde en Marktonder­zoek.

6 april 2023 | Nieuws

BO Akkerbouw kiest Jaap van Wenum als nieuwe voorzitter

Jaap van Wenum zal per 1 juni 2023 het stokje overnemen van Dirk de Lugt als voorzitter van BO Akkerbouw. De brancheorganisatie laat weten dat de Algemene Ledenvergadering unaniem heeft gekozen voor Van Wenum, die eerder actief was als vicevoorzitter.

9 maart 2023 | Nieuws

Peter Oldenkamp per 1 augustus directeur Agrico Research

Per 1 augustus 2023 wordt Peter Oldenkamp benoemd tot directeur van Agrico Research. Hij volgt hiermee Sjefke Allefs op, die zich na 24 jaar als directeur gaat toeleggen op praktische veredeling en onderzoek.

2 februari 2023 | Nieuws

Nancy Rietbroek nieuwe operationeel directeur NAK

Het bestuur van de NAK heeft Nancy Rietbroek (49) benoemd tot operationeel directeur. Vanaf 1 maart 2023 beginnen haar werkzaamheden bij de NAK. De functie van operationeel directeur binnen de NAK is een nieuwe functie die ontstaat door het (her)introduceren van een tweehoofdige directie van de keuringsdienst.

8 december 2022 | Nieuws

Maarten van Delst nieuwe CEO van Aviko

Met ingang van 1 januari 2023 wordt Maarten van Delst CEO van businessgroep Aviko, onderdeel van coöperatieve agrofood onderneming Royal Cosun.

14 september 2022 | Artikelen

Nieuwe gespreksleider noteringscommissie PotatoNL

De stuurgroep van PotatoNL heeft met ingang 1 september 2022 Ton Kempenaar benoemd als nieuwe gespreksleider van de noteringscommissie van PotatoNL. De stuurgroep meent in hem een onafhankelijk gespreksleider te hebben gevonden, met een grote affiniteit met de akkerbouw.

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO