Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Personalia

9 maart 2023 | Nieuws

Peter Oldenkamp per 1 augustus directeur Agrico Research

Per 1 augustus 2023 wordt Peter Oldenkamp benoemd tot directeur van Agrico Research. Hij volgt hiermee Sjefke Allefs op, die zich na 24 jaar als directeur gaat toeleggen op praktische veredeling en onderzoek.

2 februari 2023 | Nieuws

Nancy Rietbroek nieuwe operationeel directeur NAK

Het bestuur van de NAK heeft Nancy Rietbroek (49) benoemd tot operationeel directeur. Vanaf 1 maart 2023 beginnen haar werkzaamheden bij de NAK. De functie van operationeel directeur binnen de NAK is een nieuwe functie die ontstaat door het (her)introduceren van een tweehoofdige directie van de keuringsdienst.

8 december 2022 | Nieuws

Maarten van Delst nieuwe CEO van Aviko

Met ingang van 1 januari 2023 wordt Maarten van Delst CEO van businessgroep Aviko, onderdeel van coöperatieve agrofood onderneming Royal Cosun.

14 september 2022 | Artikelen

Nieuwe gespreksleider noteringscommissie PotatoNL

De stuurgroep van PotatoNL heeft met ingang 1 september 2022 Ton Kempenaar benoemd als nieuwe gespreksleider van de noteringscommissie van PotatoNL. De stuurgroep meent in hem een onafhankelijk gespreksleider te hebben gevonden, met een grote affiniteit met de akkerbouw.

13 september 2022 | Nieuws

Agrico: Mark Zuidhof klaargestoomd tot opvolger Jan van Hoogen

Agrico heeft bekend gemaakt dat manager operations Mark Zuidhof op 16 september aanstaande een benoeming krijgt tot COO bij de aardappelcoöperatie uit Emmeloord. Daar zal hij vanaf dat moment samen met de huidige directeur Jan van Hoogen de statutaire directie van de onderneming gaan vormen. Dit om uiteindelijk te worden klaargestoomd tot opvolger van de…

26 mei 2022 | Nieuws

Richard Harrison nieuwe algemeen directeur WUR Plant Sciences Group

Per 1 september wordt Richard Harrison Algemeen Directeur Plant Sciences Group (PSG) van Wageningen University & Research (WUR).

©2015 - 2023 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO