Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Solynta

15 februari 2023 | Artikelen

Solynta en FreshCrop tekenen samenwerkingsovereenkomst voor hybride aardappelen in Kenia

Het Nederlandse bedrijf Solynta en het Keniaanse pootaardappelbedrijf FreshCrop maken bekend samen te willen gaan werken op het gebied van de introductie van hybride aardappelzaad. Het doel is een einde te maken aan het tekort aan schoon uitgangsmateriaal in Kenia en de omliggende regio.

16 juni 2022 | Artikelen

Solynta en Incotec optimaliseren hybride TPS

Hybride aardappelveredelingsbedrijf Solynta en zaadverbeteraar Incotec hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de optimalisatie van hybride True Potato Seed (TPS). Dat maakten zij bekend tijdens het congres van de International Seed Federation in mei.

17 mei 2022 | Nieuws

Nieuwe samenwerking Solynta en Incotec voor wereldwijd succes hybride TPS

Hybride aardappelveredelingsbedrijf Solynta en zaadverbeteraar Incotec zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de optimalisatie van hybride True Potato Seed (TPS).

11 augustus 2021 | Artikelen

Solynta haalt 21 miljoen euro op in Serie C-financieringsronde

Hybride aardappelveredelingsbedrijf Solynta uit Wageningen maakte onlangs bekend dat het zijn Serie C-financieringsronde heeft afgesloten en daarbij 21 miljoen euro heeft opgehaald bij een consortium van investeerders.

12 mei 2021 | Artikelen

Avebe en Solynta bundelen krachten voor hybride veredeling in zetmeelaardappelteelt

Hybride aardappelveredelingsbedrijf Solynta en Averis Seeds B.V., een 100 procent dochter van zetmeelaardappelcoƶperatie Royal Avebe, hebben aangekondigd samen te gaan werken aan het hybride veredelen van zetmeelaardappelrassen.

12 februari 2020 | Artikelen

Solynta verwelkomt nieuwe R&D-directeur

Per 1 maart gaat dr. Edwin van der Vossen aan de slag bij Solynta, zo maakte het Nederlandse veredelingsbedrijf eind januari bekend. Vanaf 1 mei zal hij daar dr. Pim Lindhout opvolgen als nieuwe R&D-directeur.

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO