• slider02
  • slider03
  • slider01

mei20

Evenementen kalender

Aardappeldemodag 2020

logoElke twee jaar organiseren Wageningen University & Research, locatie Westmaas en de Nederlandse Aardappelorganisatie (NAO) de Aardappeldemodag. De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen. Telers, handel, verwerkers en veel andere bedrijven die actief zijn in de aardappelsector in binnen- en buitenland komen naar de Aardappeldemodag in Westmaas om elkaar te ontmoeten en elkaar te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Op 22 april deelden wij mee dat de Aardappeldemodag in Westmaas als live-evenement geen doorgang kan vinden, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

In de tussentijd hebben wij niet stilgezeten. Vandaag kunnen we namelijk de Aardappeldemodag Online aankondigen, die eveneens zal plaatsvinden op 19 augustus aanstaande.

We vinden het erg belangrijk om de aardappelsector ook in 2020 een ontmoetingsplaats te bieden, zoals wij die normaliter live in Westmaas organiseren. Alle relevante informatie, kennis en innovatie die op deze dag gepresenteerd wordt, willen we de sector niet onthouden. Daarom gaan we dit op een virtuele manier met de gebruikelijke bezoekers delen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de sector ook in deze lastige tijd goed geïnformeerd blijft.

Ook deze keer zal Aardappelwereld voor dit online evenement de officiële beurscatalogus verzorgen.

Voor meer informatie en het reserveren van een advertentie in de officiële beurscatalogus van de Aardappel Demodag, neem contact op met Jeroen Krabbendam via, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Klik hier om uw advertentie te reserveren

 

Organisatie Aardappeldemodag
Groeneweg 3
3273 LP Westmaas

website: www.aardappeldemodag.nl

 

 

Locatie Aardappeldemodag
Groeneweg 3
Westmaas
3273 LP
The Netherlands
PPO Westmaas
Groeneweg 3
3273 LP Westmaas
Nederland

Wilt u ook adverteren
op onze website?

Klik hier

 

Om door te gaan naar de webshop

Klik hier

Laatste tweets

Aardappelwereld Aardappeldemodag gaat online! Om het organisatieteam nog meer slagkracht te geven richting de eerste online Aardapp… https://t.co/0qFACoBEnp
14hreplyretweetfavorite

Adresgegevens

 

AARDAPPELWERELD MAGAZINE  
Van Stolkweg 31 Tel: +31 (0)70-3589331
Postbus 84102 Fax: +31 (0)70-3544290
2508 AC Den Haag  
Netherlands E-mail: redactie@aardappelwereld.nl

 

 

 

© 2015 Aardappelwereld Magazine | Ontworpen en gebouwd door CommPro Automatisering