• slider03
  • slider01
  • slider02

AW7 2020 omslag L

 

Evenementen kalender

Aardappeldemodag 2020 ONLINE

 

logo19 augustus 2020: Aardappeldemodag Online

Met trots kondigen wij de Aardappeldemodag Online aan! Nu de reguliere Aardappeldemodag vanwege de maatregelen rondom het coronavirus dit jaar geen doorgang kan vinden, zal het tweejaarlijkse evenement op 19 augustus aanstaande online plaatsvinden.

Om het organisatieteam nog meer slagkracht te geven richting en tijdens de eerste online editie van de Aardappeldemodag, zal er de komende tijd nog intensiever dan tijdens eerdere edities samengewerkt worden met ons, Team Aardappelwereld.

Als organiserende partij vinden we het erg belangrijk om de aardappelsector ook dit jaar een ontmoetingsplaats te bieden. Alle relevante informatie, kennis en ontwikkelingen die normaliter op de Aardappeldemodag wordt gepresenteerd, gaan we daarom op een virtuele manier met de bezoekers delen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de sector ook in deze lastige tijd goed geïnformeerd blijft.

De onderdelen die het evenement al sinds jaar en dag een vaste plaats in de sector hebben gegeven, zoals de bedrijvenmarkt en kennissessies, zullen op een passende en vernieuwende manier online gepresenteerd worden. Ook het succesvolle Jonge Boeren Programma zal onderdeel zijn van het online programma op 19 augustus.

Voor standhouders is de Aardappeldemodag Online een unieke kans om hun beursboodschap te presenteren via een virtuele stand in een online beursomgeving. Bezoekers krijgen tijdens deze online editie van de Aardappeldemodag zoals altijd de kans om zich te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de aardappelsector.

Ook voor deze online editie zal Aardappelwereld magazine de officiële beurscatalogus van de Aardappeldemodag verzorgen. Voor meer informatie en het reserveren van een advertentie in deze officiële beurscatalogus kunt u contact opnemen met Jeroen Krabbendam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier om uw advertentie te reserveren.

Over de Aardappeldemodag:

Elke twee jaar organiseren Wageningen University & Research, locatie Westmaas en de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) de Aardappeldemodag. Het evenement is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen.

Website: www.aardappeldemodag.nl

 

 

Organisatie Aardappeldemodag
Groeneweg 3
3273 LP Westmaas

 

 

Locatie Aardappeldemodag

Wilt u ook adverteren
op onze website?

Klik hier

 

Om door te gaan naar de webshop

Klik hier

Laatste tweets

Aardappelwereld 𝐖𝐈𝐍! Check onderstaande tweet om te zien hoe je kans kunt maken op de VHM-Grillr, bbq en vuurkorf inéén, van @Aardahttps://t.co/0qnoMtAuhs
9hreplyretweetfavorite

Adresgegevens

 

AARDAPPELWERELD MAGAZINE  
Van Stolkweg 31 Tel: +31 (0)70-3589331
Postbus 84102 Fax: +31 (0)70-3544290
2508 AC Den Haag  
Netherlands E-mail: redactie@aardappelwereld.nl

Banner logo aw

 

 

© 2015 Aardappelwereld Magazine | Ontworpen en gebouwd door CommPro Automatisering