10 februari 2021 | Artikelen
Kabeljauw met krokante korst
Met een zak chips voor de TV is ons allen wel bekend. Koken met chips wellicht iets minder. Maar ook dat kan prima! Lekker crispy en hartig. Nog meer redenen om een zak soldaat te maken.
6 januari 2021 | Artikelen
Geroosterde wintergroenten
Juist in de winter is het belangrijk gezond te blijven eten voor een goede weerstand. En dat is minder ingewikkeld dan je denkt. Gebruik aardappelen en andere wintergroenten. Die zitten niet alleen vol vitamine en mineralen maar zijn ook nog eens goed voor het milieu.
16 december 2020 | Artikelen
Gerookte zalm gevuld met aardappelsalade
Groots en meeslepend zal de kerst dit jaar niet zijn. Wel een moment om het samenzijn met dierbaren wat wel mogelijk is eens goed te beseffen en waarderen. Dus laten we het dit jaar vooral klein en eenvoudig houden.
11 november 2020 | Artikelen
Drentse Veenstekersschotel met raasdonders
In deze Drentse winterschotel vervangen we de ‘brune bonen’ door raasdonders, ofwel kapucijners. Niet alleen omdat dat lekker klinkt, maar ook omdat deze soms wat vergeten peulvrucht een stoer hard binkie is op je bord met een heerlijke bite.
11 november 2020 | Artikelen
“Hoe meer kennis over de aardappel als product er verspreid wordt, hoe beter mensen ermee omgaan.”
Met een indrukwekkend cv (denk aan de keukens van gerenommeerde restaurants zoals driesterrenzaak L’Oustau de Baumanière in de Provence, Le Grand Véfour in Parijs en Het Amstel Hotel in Amsterdam) heeft meester-chef Robert Kranenborg, tegenwoordig culinair coach en ook bekend van zijn optredens in tv-programma’s zoals De Wereld Draait Door, TopChef en Masterchef, oog voor…
14 oktober 2020 | Artikelen
Gehaktbrood met herfstgroenten
Dikke trui, verwarming aan, wind om het huis en regen op je kop. Het is weer helemaal herfst! En daar horen heerlijke herfstgroenten bij. Pompoen is zo’n kanjer. Dus geniet er van, zolang die er is!
©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO