Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Volledig dagprogramma Aardappeldemodag 2022 bekend

23 augustus 2022

De organisatie van Aardappeldemodag 2022 heeft het inhoudelijke dagprogramma voor het evenement bekendgemaakt.

“Het thema van Aardappeldemodag 2022, Kennis maken – Kennis delen, brengen we volop tot uiting in het uitgebreide dagprogramma”, laat de organisatie weten.

Korte kennissessies en uitgebreide lezingen

De aankomende editie van de Aardappeldemodag, die plaatsvindt op 31 augustus op de proefboerderij van Wageningen University & Research (WUR) in Westmaas, wordt officieel geopend door Sjoukje Heimovaara, de nieuwe bestuursvoorzitter van WUR. Ook NAO-directeur Dick Hylkema levert een bijdrage aan de officiële opening. Gedurende de dag kunnen bezoekers vervolgens korte kennissessies van WUR-onderzoekers en uitgebreide lezingen van diverse sprekers volgen. Sprekers die in de lezingenhal van de Aardappeldemodag aan het woord komen zijn André Hoogendijk (BO Akkerbouw), Marleen Riemens (WUR), Jan van der Wolf (Wageningen Plant Research) en Maurice Steinbusch (Cumela). Ook een aantal sponsoren organiseren kennissessies op hun stand.

Blik op de toekomst

De jonge boeren die het evenement bezoeken kunnen zich aanmelden voor het Jonge Boeren Programma, waarin een divers en leerzaam programma wordt neergezet voor jonge boeren. Ook dit onderdeel van de Aardappeldemodag richt zich op het delen van kennis, met daarbij een blik op de toekomst. Sprekers zijn onder andere Edwin Burgers (Boerenbusiness), Peter Pals (Farmers Funding), Geert Pinxterhuis (BO Akkerbouw) en Henk Vermeer (BBB, voormalig partner communicatiebureau ReMarkAble). Het Jonge Boeren Programma wordt, zoals inmiddels traditie is, afgesloten met een biertje en een bitterbal bij de beursstand van Grimme. “Het belooft een inspirerende dag te worden met voor ieder wat wils op inhoudelijk vlak!”, kijkt de organisatie enthousiast vooruit. Op de website van het evenement kunt u een interactieve versie van het programma vinden.

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO