Al abonnee? Activeer hier uw premium account

Hot Potatoes vervangen kapotte sokken met uitpiepende tenen

november 2021


Een gat in je sok, waar je teen uitpiept? Wij zouden het zomaar ‘piepers’ kunnen noemen, in Spanje noemen ze die gaten in je sokken ‘Potatoes’. Dit is de inspiratiebron voor een pantoffelmerk om de kapotte sokken te vervangen, of misschien te verbergen: Hot Potatoes.

De collectie aan unieke sloffen voor dames, heren en kinderen is bedacht, ontworpen en geproduceerd in Spanje en in Nederland bij verscheidene on- en offline verkooppunten te verkrijgen. Het merk draait om comfort met een hippe touch.

Geïnspireerd op beroemd­heden

Zo zijn de pantoffels voorzien van uitneembare zooltjes en kunnen ze in de was. De hippe touch wordt tot uiting gebracht met kleuren en prints, bijvoorbeeld geïnspireerd op beroemd­heden zoals Frida Kahlo (bij Hot Potatoes ‘Patatas Fridas’ geworden), David Bowie (‘a rock n’ roll potatoe star’) en Albert Einstein (E=hp2).

Duurzame sloffen

Hot Potatoes laat weten dat de nieuwe collectie groener is dan ooit. “De duurzame modellen hebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecyclede kunststof snippers. De zachte binnenzool is gemaakt van 100 procent gerecycled polyurethaan schuim en ook onze verpakkingen zijn duurzaam. Deze zijn namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled karton en inkt op waterbasis, vrij van chemicaliën die slecht zijn voor het milieu”, aldus het sloffenmerk. ●

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO