Al abonnee? Activeer hier uw premium account

PotatoEurope 2023 als podium voor crossmediale toekomst

4 september 2023

Het NAO-Nederland-paviljoen, georganiseerd door de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) en de Nederlandse overheid, is een van de hoogtepunten van PotatoEurope 2023, gehouden op 6-7 september in België. Voor Aardappelwereld BV is dit initiatief een podium om de crossmediale toekomst te presenteren.

“Professionals uit de Nederlandse aardappelsector komen tijdens vakbeurs samen in het Nederlandse paviljoen om hun producten en expertise te presenteren. Dit maakt deelname aan het paviljoen een uitgelezen kans om werk te maken van innovatieve benaderingen om de concurrentie een stap voor te blijven. Als deelnemer van het NAO-Nederland-paviljoen op PotatoEurope maken we hierin alvast een belangrijke stap”, legt Aardappelwereld magazine-hoofdredacteur Jaap Delleman uit.

NAO-Nederland-paviljoen e-book

“Vele betrokkenen in de aardappelsector weten ons te vinden om zowel hun noviteiten als bestaande producten en diensten aan de juiste doelgroep te presenteren. Dit is een belangrijke reden voor onze aanwezigheid in het NAO-Nederland-paviljoen, waar wij aardappelprofessionals ook graag persoonlijk ontmoeten”, aldus Delleman. “Deelname aan het NAO-Nederland-paviljoen is een podium om crossmediaal te gaan, maar de kracht van crossmediaal verbinden zit hem in de synergie tussen verschillende mediakanalen. Samen kunnen we de aardappelindustrie naar nieuwe hoogten tillen”, stelt de hoofdredacteur. De verscheidene mediakanalen van Aardappelwereld en PotatoWorld, met een focus op hoogwaardige nieuws- en kennisoverdracht, maken het complete mediaplatform erg aantrekkelijk voor adverteerders. In het kader van de crossmediale benadering geeft Aardappelwereld sinds 2020 ook e-books uit, de zogenaamde PotatoWorld Expert Series. Hierbij werkt de uitgever samen met bedrijven uit de aardappelketen. Een succesvol voorbeeld hiervan is het Engelstalige e-book voor de Potato Variety Days, dat in 2022 voor de tweede keer verscheen. Volgend op de positieve reacties en het overeenkomstige aantal downloads voor dit e-book, presenteert Aardappelwereld nu met trots een e-book in het kader van het NAO-Nederland-paviljoen op PotatoEurope 2023, gecreëerd in samenwerking met verschillende partners uit de sector. Dat e-book vindt u hier.

Evenementen

©2015 - 2024 Aardappelwereld | Ontwerp en realisatie COMMPRO